3 keer films die ik heel graag wil zien

Naast boeken en series kijk ik ook nog graag films. Het liefst ga ik natuurlijk naar de bioscoop maar aangezien mijn studenten budget dat niet altijd even leuk vind is Netflix ook nog een optie. Vandaag deel ik drie films die ik heel graag wil zien, en die toevallig ook nog verfilmingen zijn.

Ready Player One
Deze komt alweer bijna uit. Ready Player One is de verfilming van het gelijknamige boek geschreven door Ernest Cline. Ik vond het boek echt meer dan geweldig. Ik zag afgelopen week de eerste trailer, toen wist ik het. Ik moet deze film echt gaan kijken.

A Wrinkle in Time
Oh jongens vanaf het eerste moment dat ik iets over deze film hoorde was ik al verkocht. Ik moest en zou dit gaan kijken. Of ik eerst het boek ga lezen? Ik denk het niet. Daarnaast is het een Disney film en dat kan ik sowieso niet missen. Een laatste tip is de film muziek want ook dat is geweldig.

Love, Simon
Simon Spier here I come. Ik kan zo niet wachten op deze verfilming. De boeken van Becky Abertalli zijn al geweldig dus laat staan de film. Het enige waar ik van baal is dat hij pas in juni hier uit komt. Ik weet sowieso al dat ik ga huilen bij de film dus het is nu al geweldig.

Kijk jij ook uit naar deze films?


Geef een reactie

CommentLuv badge