3 keer waarom je Girlboss moet kijken

Vandaag weer een artikel online over waarom je een bepaalde serie moet kijken. Vandaag praat ik over de serie Girlboss. Ik heb Girlboss in een dag gekeken, en heb nergens spijt van. Dat is een van de redenen waarom ik vandaag meer ga vertellen over de serie.

Bingewatch!

Ik heb Girlboss in een dag gezien. Deze Netflix serie bestaat uit 13 afleveringen van ongeveer 30  minuten per stuk. Dat uitgerekend te hebben is dit een perfecte serie om te bingewatchen als je een dag niks te doen hebt. Dat was precies ook mijn insteek erachter.

Girl power

Girlboss gaat over Sophia. Sophia heeft een gigantische passie voor mode en wilt hier wat mee doen. Ze richt daarom haar Ebay winkel op. Ze doet alles zelf. Sophia is het toppunt van hoe een vrouw het kan maken in de mannen wereld. Zij laat zien dat een vrouw aan het hoofd kan staan van een succesvolle onderneming en niet dat alleen mannen daar geschikt voor zijn.

Ik ben blanco in de serie gegaan, bijna niet wetend waar het over ging. Maar ik heb soms best wel moeten lachen. Ik moet toegeven Girlboss was best wel een emotionele achtbaan. Wees gewaarschuwd, het ene moment ben je hartstikke blij terwijl je het andere moment onder de tranen zit.

Girlboss was voor mij een geheel nieuw avontuur waarvan ik niet wist waar het mij ging brengen. Ik hoop dat jullie dit avontuur ook aan gaan. Of al aangegaan zijn want deze serie verdient het gewoon.


Geef een reactie

CommentLuv badge