3 keer waarom je Orphan Black moet kijken

Ik ben zelf echt gigantisch verslaafd aan Netflix. Laat Netflix nou een gigantische database hebben met heel veel leuke series. Vandaag licht ik een van die series uit: Orphan Black. Vandaag vertel ik meer over deze verslavende serie

Voordat je Netflix op start moet je weten dat Orphan black super verslavend is en dat ik niet aansprakelijk ben voor het feit dat je de hele serie in een keer wilt kijken. Ik heb zelf de eerste 4 seizoenen in 2 weken gezien dus wees gewaarschuwd.

Doordat de serie zo verslavend is blijf je kijken. Hierdoor kijk je makkelijk seizoen 1 in een dag. Dat is waarom ik zo veel van deze serie hou. Puur omdat het zo verslavend is, heb je een vrije middag? Zet een paar afleveringen Orphan Black op en je hoeft je niet te vervelen.

Het verhaal van Orphan Black zit zo in elkaar dat je nadat je 5 minuten gekeken hebt, je al niet weet waar de serie heen wilt. Ik ben helemaal up to date, tot en met seizoen 5 aflevering 6 gezien, en ik weet niet eens waar ze de serie heen willen laten gaan. Je zit continue met vragen en nee hoe verder je komt hoe minder vragen telt niet.

Geen enkel argument is zo sterk als deze. Kijk naar het acteerwerk van Tatiana Maslany. Zij is een geweldige actrice en als de tijd rijp is, of als je de serie al kent dan weet je waar ik over praat.

Heb jij Orphan Black al gezien?


2 Comments

 • Do

  juli 24, 2017

  Helemaal mee eens. Orphan Black is een geweldige serie en Tatiana Maslany is echt een super goede actrice. Ik ben nu bezig met het nieuwe seizoen, maar ik heb nog niet alle afleveringen kunnen bekijken!
  Do onlangs geplaatst…When Dimple met Rishi – Sandhya MenonMy Profile

  Reply
 • joanydvv

  juli 25, 2017

  Ik ben het 100% met je eens. Deze serie is episch! Dat acteerwerk is gewoon ongeëvenaard. Ik baal echt dat het bijna afgelopen is.

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge