3 keer waarom je Riverdale moet kijken

Riverdale

Riverdale seizoen een is nu compleet uitgezonden en ik kan zeggen dat ik ontzettend verslaafd ben aan deze serie. Daarom wil ik vandaag delen waarom Riverdale zo ontzettend verslavend is. Bij deze ben je gewaarschuwd als dit je nieuwe favoriete serie wordt.

Geen enkele aflevering is hetzelfde
Vanaf aflevering had ik al zoiets van ik ga dit leuk vinden. Weet je waarom? Omdat de verhaallijn nog alle kanten op kan gaan. In aflevering een staat de dood van Jason Blossom centraal. Eigenlijk het hele eerste seizoen gaat hierover. Maar omdat er in elke aflevering bijna wel een nieuwe ‘verdachte’ naar voren wordt gebracht wordt het nooit saai.

Zag je dit aankomen? 
Riverdale gaat van link naar rechts en weer terug. Er zitten zo ontzettend veel plottwists in. Hierdoor blijft het verhaal spannend. Voor mij is Riverdale een serie waar zo ontzettend veel zijwegen zitten in het verhaal waardoor je nooit kan zien wat aflevering x in petto zal hebben. Voor mij maakt die onvoorspelbaarheid het alleen maar leuker. Natuurlijk wil ik weten wie wat gedaan heeft.

Riverdale is voor iedereen
Ik ken genoeg jongens die, misschien nog wel meer verslaafd zijn aan de serie dan ik. Nee Riverdale is geen typische meidenserie. Hoewel je dat zal denken zijn die gedachten dus niet waar. Ja er is een hoop maar wat verwacht je dan wanneer een jongen vermoord is? Maar voor mij was het niet zo erg dat ik ermee wilde stoppen, want eerlijk ik hou helemaal niet van een serie vol drama.

Heb jij Riverdale al gekeken? Zo ja wat vind je van de serie?


One Comments

  • Celine SP

    mei 28, 2017

    Oeh, ja! Dit is echt een van de weinig tv-series die ik volg, moet alleen nog de laatste aflevering kijken. Ik vind hem erg tof! In het begin wilde ik deze serie niet kijken, door de intieme stukken in de trailer. Alleen vertelde iemand mij uiteindelijk dat in de hele serie dat ongeveer de enige twee stukken zijn. Ik ben erg benieuwd naar seizoen 2!
    Celine SP onlangs geplaatst…Star Wars: Episode Vl: Return of the Jedi (Star Wars #6)My Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge