3 keer waarom ik samen zou bloggen

Bloggen is een geweldige hobby om te hebben. Er zijn veel mensen zoals ik die ervoor kiezen om alleen aan deze hobby te werken. Maar misschien heb ik er toch een klein beetje spijt van. Vandaag geef ik jullie drie redenen waarom ik samen zou bloggen.

Minder tijdsdruk
Je wilt in een maand toch minimaal 10 recensies plaatsen. Hoeveel boeken je hiervoor moet lezen? Veel. Waar haal je die tijd vandaan? Ik heb inderdaad ook geen idee. Alleen om die tijdsdruk te verminderen is het al fijn om een partner te hebben. Maar tot nu toe heb ik daar gelukkig geen last van gehad.

Minder posts hoeven schrijven
Ik schrijf alle content voor Jaike vs de boeken zelf. Wat betekent dat je per maand gemiddeld 30 artikelen moet schrijven en dit is een hele hoop werk. Als je samen met een partner werkt kun je het werk verdelen en hou je meer tijd over om te lezen. Een win win situatie toch?

Nieuwe vrienden
Ik heb zelf een hele hoop vrienden gemaakt door het bloggen. Ik kan het iedereen aanraden om met een goede vriend(in) te gaan bloggen. Jullie relatie gaat er alleen maar op vooruit. Natuurlijk zijn er ook momenten dat jullie het niet met elkaar eens zijn maar dat is niet te voorkomen. Het doel is om jullie dichterbij elkaar te laten komen.

Voor mij zou de belangrijkste reden om samen een blog te starten zijn om jullie gezamelijke passie te delen. Maar als je al blogervaring hebt dan denk ik dat je op een van de bovenste twee redenen uit komt. Want je weet hoe veel werk het kan zijn? Maar ik zou nu samen willen bloggen omdat ik de gezelligheid mis. Het praten met elkaar, het samen geheime plannen bedenken.

Als je alleen blogt zou je dan samen willen bloggen? Wanneer je een gedeelde blog hebt zou je dan alleen aan de slag willen?


One Comments

  • Jantine

    september 24, 2017

    Ik blog nu alleen, en hoewel ik het soms fijn zou vinden om de ‘werkdruk’ te delen (zeker in de tijd dat ik ook vrij veel werkte), vind ik het alleen bloggen nog meer voordelen hebben. Mijn blog is echt mijn eigen plekje, en ook ontzettend persoonlijk, en dat wil ik graag zo houden.
    Jantine onlangs geplaatst…Rooklucht uit meubels krijgenMy Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge