3 keer waarom je Wonder Woman gezien moet hebben

Als er een film is waar mijn hart sneller van gaat kloppen dan is het Wonder Woman wel. Vandaag probeer ik mijn liefde voor deze film met jullie te delen en stiekem jullie ook over te halen om de film te kijken. 

Sterke vrouwelijke personages

De belangrijkste reden is omdat er een vrouwelijke hoofdrol heeft. Diana is een ontzettend sterk, vrouwelijk, personage. Zo’n een die iedere vrouw kan inspireren. Inspireren om te doen wat zij wilt doen. Waar een wil is, is een wet laat Diana zien.

Unieke setting

Wonder Woman speelt zich af in België tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wat ik nog leuker vond is dat je mensen Nederlands hoort praten in de film. Ze hebben daadwerkelijk de moeite genomen om iemand die Nederlands spreekt in te huren voor de film.

Daarnaast vind ik alles rondom de Tweede Wereldoorlog echt heel tof. Het interesseert me gewoon. Ik vind deze twist in de geschiedenis ijzersterk gemaakt waardoor ik alleen nog maar een grotere fan ben geworden.

ACTIE!

Ik geef toe dat spannende films niks voor mij zijn maar Wonder Woman is zo’n film die ik keer op keer wil kijken. Ondanks alle actie en spanning ben ik toch verslaafd aan Wonder Woman. Ik kan er niks aan doen. Ik hou ervan hoe Diana alles zelf op wilt lossen.

Laat mij weten wat jij van deze film vind!


One Comments

  • Roos

    augustus 13, 2017

    Ik vind het echt een fantastische film! Alleen speelt het zich af tijdens de eerste wereldoorlog, niet de tweede 😉
    Roos onlangs geplaatst…Summer reads – FantasyMy Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge