5 keer boeken die op mijn verlanglijstje staan

Fijne sinterklaas iedereen! Vandaag kom ik met een sinterklaas gerelateerd artikel. Ik geef vandaag vijf boeken die ik heel graag nog wil hebben omdat ik hem A nog niet gelezen heb of B zo tof vond toen ik hem las. Lees je mee?

The wrath and the dawn van Rene Ahdied
A sumptuous and epically told love story inspired by A Thousand and One Nights

Every dawn brings horror to a different family in a land ruled by a killer. Khalid, the eighteen-year-old Caliph of Khorasan, takes a new bride each night only to have her executed at sunrise. So it is a suspicious surprise when sixteen-year-old Shahrzad volunteers to marry Khalid. But she does so with a clever plan to stay alive and exact revenge on the Caliph for the murder of her best friend and countless other girls. Shazi’s wit and will, indeed, get her through to the dawn that no others have seen, but with a catch . . . she’s falling in love with the very boy who killed her dearest friend.

She discovers that the murderous boy-king is not all that he seems and neither are the deaths of so many girls. Shazi is determined to uncover the reason for the murders and to break the cycle once and for all.

Dat ik van hervertelling hou wisten jullie denk ik nu al? Maar dat ik The wrath and the dawn nog niet heb is wel een kleine schande. Daarom wil ik deze heel graag lezen en toevoegen aan deze collectie.

Verraad van Erin Watt

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

 

Van de zomer las ik When it’s real en daarvoor las ik Verleiding van Erin Watt. Nadat ik When it’s real uit had wist ik het zeker: deze auteur schrijft super verslavende boeken die ik nodig heb.

One dark throne van Kendare Blake
The battle for the Crown has begun, but which of the three sisters will prevail?

With the unforgettable events of the Quickening behind them and the Ascension Year underway, all bets are off. Katharine, once the weak and feeble sister, is stronger than ever before. Arsinoe, after discovering the truth about her powers, must figure out how to make her secret talent work in her favor without anyone finding out. And Mirabella, once thought to be the strongest sister of all and the certain Queen Crowned, faces attacks like never before—ones that put those around her in danger she can’t seem to prevent.

In this enthralling sequel to Kendare Blake’s New York Times bestselling Three Dark Crowns, Fennbirn’s deadliest queens must face the one thing standing in their way of the crown: each other.

Nadat ik Three dark crowns van de zomer las had ik maar een ding nodig: het vervolg op deze super gave en verslavende serie. Een nog mooier sinterklaas cadeau zou zijn dat deze serie vertaald gaat worden, fingers crossed!

Jager van Julie Kagawa
Na het verraad van haar broer heeft Ember definitief gekozen voor het rebellenleven met Riley en al haar banden met de drakenorganisatie Talon verbroken. Samen proberen ze zowel de drakendoders van St. Joris als de huurmoordenaars van Talon een stap voor te blijven. Wanneer ze achter de ongelooflijke waarheid over Talon én de Orde van St. Joris komen, weten ze dat er maar één oplossing is, en daarvoor hebben ze de hulp van Garrett nodig. Als ze hem niet snel vinden, dreigt er een totale oorlog…

Maar Garrett is verdwenen. Hij heeft besloten zijn oude wapenbroeders van St. Joris te bespioneren, en algauw komt hij achter een groot geheim, dat een dodelijk gevaar betekent voor zowel mensen als draken..

Ik heb alleen boek een en twee van de Talon Saga gelezen en ik wil hier dol graag mee door. Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat met de draak Ember. Meer uitleg heb je toch niet nodig?

Het lot van de Tearling van Erika Johansen
Bloedstollende finale van de internationaal populaire Koningin van de Tearling-serie

De Koningin van de Tearling-serie volgt de negentienjarige prinses Kelsea Glynn die na het overlijden van haar -moeder de troon moet terugwinnen en haar koninkrijk, de Tearling, moet verlossen van de Rode Koningin, die de -bevolking terroriseert met duistere magie. Kelsea worstelt niet alleen met de ethische dilemma’s van het regeren maar ook met de dagelijkse problemen die komen kijken bij het opgroeien – en dit alles terwijl ze moet proberen te overleven in een wrede wereld.

Om haar volk te beschermen tegen een verwoestende invasie heeft Kelsea het ondenkbare gedaan: ze heeft zichzelf én haar magische saffieren aan de Rode Koningin gegeven, haar felste tegenstander. En ze heeft de Mace, een betrouwbaar lid van de Wachters van de Koningin, in haar plaats regent gemaakt. Maar de Mace zal niet rusten voordat hij en zijn mannen hun koningin hebben bevrijd.

De conclusie van de tearling serie is er eindelijk. Ik ben super nieuwsgierig waar deze serie naar toe gaat. Daarnaast staan ze echt prachtig in mijn boekenkast en ik wil de serie dol graag afmaken.

Welk boek staat bij jou op je verlanglijstje?


One Comments

  • naomi

    december 5, 2017

    Ik wil ook beginnen aan de queen of the tearling serie! en one dark throne klinkt ook heel interessant.

    x

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge