A court of wings and ruin

A court of wings and ruinA court of wings and ruin
Geschreven door Sarah J. Maas
Uitgegeven door Bloomsbury | 2 mei 2017
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 720
Goodreads
five-stars

Feyre has returned to the Spring Court, determined to gather information on Tamlin's manoeuvrings and the invading king threatening to bring Prythian to its knees. But to do so she must play a deadly game of deceit – and one slip may spell doom not only for Feyre, but for her world as well.

As war bears down upon them all, Feyre must decide who to trust amongst the dazzling and lethal High Lords – and hunt for allies in unexpected places.

In this thrilling third book in the #1 New York Times bestselling series from Sarah J. Maas, the earth will be painted red as mighty armies grapple for power over the one thing that could destroy them all.

Ook ik heb eindelijk het slot gelezen van de A court of series. Het duurde even maar dan heb je ook wat. Ik was eerder dit jaar vastbesloten om A court of wings and ruin te gaan lezen maar de dikte van het boek intimideerde mij een klein beetje. Daarnaast ben ik wel een goede uitsteller, laten dat nou geen goede factoren samen zijn.

Feyre is terug! Ik heb haar eigenlijk best wel gemist. A court of wings and ruin voelde voor mij een klein beetje als thuis komen. Na al die jaren gewacht te hebben op de conclusie is ie hier eindelijk. Dat is best wel spannend als je er over na denkt. Want ik wil eigenlijk niet dat het verhaal van Feyre en Rhys gaat eindigen.

In A court of wings and ruin heb ik gezien dat Lucien echt een top gozer is. Hoe hij om gaat met zijn relatie met Elain en gewoon alles in het algemeen. Ik heb het gevoel dat wij een andere kant van Lucien gezien hebben en I like it!

Daarnaast heb ik een band opgebouwd met Mor. Oh wat vind ik haar geweldig. Ik hoop echt dat wij meer over haar kunnen lezen in de toekomst. Want dat zou ik best wel willen.

Ik wil ook even praten over Hybren. Over hoe deze bedreiging Prythian in zijn greep houdt. Maar hoe weinig wij over deze slechterik weten. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Maar alle spanningen rondom de aanvallen vond ik dan weer geweldig.

Ik kan niet meer zeggen dan dat het geweldig was om weer terug te zijn. Maar die 720 pagina’s zijn wel intimiderend dat ik hem niet snel ga herlezen. Daarnaast zijn alle emoties die je voelt tijdens het lezen zo intens dat ik alleen daarom A court of wings and ruin niet snel weer zou oppakken.


Geef een reactie

CommentLuv badge