Aan alle jongens van wie ik hield

Aan alle jongens van wie ik hieldAan alle jongens van wie ik hield
Geschreven door Jenny Han
Series: Aan alle jongens van wie ik hield #1
Andere boeken in deze serie: P.S. Ik hou nog steeds van je, Always and forever Lara Jean
Uitgegeven door Moon | 4 april 2016
Genres: Young Adult, Contemporary
Pages: 320
Goodreads
four-stars

Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Aan alle jongens van wie ik hield las ik vorig jaar voor het eerst. Ik weet het nog best wel goed hoe Lara Jean mij voor de eerste keer betoverde met haar liefdesbrieven. Nu uitgeverij Moon de serie uit geeft dacht ik dat het een mooi moment is om aan alle jongens van wie ik hield nog een keer te lezen. Het verhaal blijft te leuk om dat niet te doen.

Vanaf het moment dat het hele drama voor het eerst in beeld kwam werd ik verliefd op de persoon wie Lara Jean is. Ze is zo lief maar ook onwetend. Ze reageert echt als een typisch tienermeisje op haar problemen. Juist die aanpak maakt aan alle jongens van wie ik hield zo leuk. Het is herkenbaar voor de tienermeisjes. En Lara Jean kan soms wat raar uit de hoek komen waardoor je moet lachen.

Op de eerste bladzijde maak je al kennis van Josh, de vriend van Lara’s zus Margot. Josh speelt zoals je waarschijnlijk al verwacht een grote rol in het verhaal. Margot gaat studeren in Schotland en maakt een einde aan haar relatie met Josh. Nu probeert Josh het dus bij Lara Jean. Ik wil zo graag heel veel kwijt over Josh dus dat staat onder mijn spoiler. Klikken is op eigen risico! View Spoiler »

Dus Lara heeft een brief geschreven aan haar oude liefdes. Vandaar de titel Aan alle jongen van wie ik hield.  Peter ontvangt Lara’s brief en gaat er serieus op in. Ze doen dus net alsof ze een relatie hebben wat ik zelf echt super grappig vind. Ze hebben eigenlijk een soort contract opgesteld wat ze wel en niet mogen doen. Peter is zo lief voor Lara dat het lijkt alsof ze echt van elkaar houden.View Spoiler »

Ik wil nog zo veel zeggen maar het belangrijkste hiervan is toch wel ga aan alle jongens van wie ik hield lezen. Ik durf bijna te wedden dat ook jij het leuk gaat vinden.


2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge