Aangeschoten

AangeschotenAangeschoten
Geschreven door M.G. Reyes
Series: Emancipated #2
Andere boeken in deze serie: Losgelaten
Uitgegeven door HarperCollins NL | 26 september 2016
Genres: Thriller, Young Adult
Pages: 352
Goodreads
four-stars

Zes tieners die zonder enig ouderlijk toezicht gaan samenwonen in een huis aan Venice Beach... dat is vragen om problemen. Helemaal als blijkt dat iedereen geheimen heeft voor elkaar. Eén van hen wordt beschuldigd van moord, maar het wordt nog erger. Door de komst van een ongenode gast raken ze verstrikt in een complot dat niemand zag aankomen, en de enige kans om dit te overleven is samen optrekken, ondanks het wantrouwen.

In het spannende tweede boek van de Venice Beach-serie komen de
vriendschappen behoorlijk onder druk te staan!

Ik zal het nooit meer vergeten. Die laatste bladzijde uit Losgelaten was hels. Het liet je met een gigantische clifhanger achter en zonder te zeggen het komt wel goed schatje. Ik was regelrecht in schok. Maar toen ik Aangeschoten binnen kreeg heb ik hem onbewust een tijdje laten liggen. Ik totaal niet wat er door mijn hoofd ging maar ik wilde er niet in starten. Nu ik hem uit heb denk ik alleen maar ik wil meer!

Het verhaal van de zes tieners in een huis gaat verder. Na de laatste bladzijde van Losgelaten hou ik Maya onbewust in de gaten. Nu bekend is geworden dat zij informatie door speelt is er een spanning voelbaar in het huis. Die spanning wordt nog een opgevoerd wanneer Ariana in het huis komt. Vanaf het moment dat Ariana het huis in komt werd het spannend. Mijn gevoel zij mij dat ze iets van plan was. Dat hield mij dus wel even bezig.

Naar mate het verhaal zich vorderde hoe meer ik onder de indruk was. Ik dacht eigenlijk dat Aangeschoten best wel een onschuldig verhaal was. Maar niks is minder waar. Tegen het einde van het verhaal kijk je tegen een stel criminelen aan. Oh jongens ik had dit zo niet verwacht maar toch werd ik er zo ontzettend vrolijk van.

Aangeschoten stelde mij helemaal niet teleur. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft Aangeschoten de spanning die ik verwachtte. Daarnaast is het verhaal vanaf de eerste pagina al boeiend. Vanaf het moment dat je het boek voor het eerst open doet totdat je het vervolg te pakken hebt houdt het je bezig. Ik zit op het moment nog steeds te denken over hoe alle verhaallijnen samen gaan komen in het einde. Is het al tijd voor boek drie?

Ik wil uitgeverij Harper Collins bedanken voor mijn exemplaar van Aangeschoten.


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge