All the feels

All the feelsAll the feels
Geschreven door Danika Stone
Uitgegeven door Swoon | 7 juni 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 336
Goodreads
four-stars

College freshman Liv is more than just a fangirl: The Starveil movies are her life… So, when her favorite character, Captain Matt Spartan, is killed off at the end of the last movie, Liv Just. Can’t. Deal.

Tired of sitting in her room sobbing, Liv decides to launch an online campaign to bring her beloved hero back to life. With the help of her best friend, Xander, actor and steampunk cosplayer extraordinaire, she creates #SpartanSurvived, a campaign to ignite the fandom. But as her online life succeeds beyond her wildest dreams, Liv is forced to balance that with the pressures of school, her mother’s disapproval, and her (mostly nonexistent and entirely traumatic) romantic life. A trip to DragonCon with Xander might be exactly what she needs to figure out what she really wants.

Toen ik All the feels voor het eerst zag was ik al verkocht. Ik moest en zou dit boek gaan lezen als deze uit komt. Begin juni was het zo ver, hij kwam eindelijk uit maar ik was dat met mijn domme kop vergeten. Totdat Annabel zei dat ze All the feels gekocht had. Toen begon ik er eigenlijk vrij direct aan.

Maak kennis met Liv, de hoofdpersoon van All the feels. Sinds dat de Starveil films uitgekomen zijn is zij een en al fangirl. Vooral Spartan vind Liv geweldig, hij speelt de hoofdpersoon in de Starveil films. Maar toen Starveil vijf uit kwam veranderde alles. Spartan zou dood zijn en Liv start de Spartan survives campagne. Vanaf dat moment verandert er veel in haar leven. Zo gaan haar cijfers achteruit en wilt haar moeder dat ze stopt met haar fandom, iets wat Liv dus totaal niet kan.

Vanaf het eerste moment leef je al mee met Liv die helemaal opgezogen is in haar fandom. Ik vond het enorm jammer dat ze eigenlijk moest stoppen met haar fandom, juist nu alles spannend en leuk begon te worden. Maar dat is nog niet het leukste. Xander is een van Livs beste vrienden. Hij ging elk jaar naar Dragon Con met zijn vriendin totdat het uit ging. Is het raar om te zeggen dat dat een goede keus was? Vanaf het begin vond ik eigenlijk al dat Xander en Liv samen hoorde te zijn. Het boek schreeuwt nog net niet OTP naar hun maar ik hoor het wel.

All the feels is een echte aanrader voor elke fangirl. Het hele boek is zo leuk en herkenbaar. Ik vind dat dit de parels van het contemporary genre zijn. Hier moeten wij het mee doen. Ik heb vanaf het begin tot het einde genoten van Liv en Xander en natuurlijk van alles wat er gebeurde. Ik zeg alleen maar hup lezen!


Geef een reactie

CommentLuv badge