Alle sterren

Alle sterrenAlle sterren
Geschreven door Marissa Meyer
Series: The lunar chronicles #4.5
Andere boeken in deze serie: Cress
Uitgegeven door Blossom Books | 20 juli 2017
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 384
Goodreads
five-stars

Laat je betoveren door negen nieuwe verhalen

Hoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanneer ontdekten lijfwacht Jacin en prinses Winter dat hun toekomst misschien anders zou worden dan verwacht?

Geheimzinnig, romantisch en verrassend: in Alle sterren kom je meer te weten over je favoriete personages in het Lunar Chronicles-universum. Een onmisbaar deel voor alle fans!

Dat ik een enorme liefde voor de Lunar Chronicles is denk ik inmiddels wel bekend. Ik zeg het nog een keer, IK HOU VAN DEZE SERIE. Alle sterren was het enige boek dat ik nog nooit gelezen had. Alleen om die ervaring te hebben ging ik hem lezen. De echte reden was dat ik geen afscheid kan nemen van de personages.

Alle sterren is een bundel met 9 korte verhalen. Alle verhalen hebben betrekking tot de hoofdpersonages uit de Lunar Chronicles. Ik kan nu wel wat gaan vertellen over de inhoud van alle korte verhalen maar ik wil dat jullie dat zelf meemaken.

Wanneer kan je Alle sterren het beste lezen? Als je dit denkt dan moet je nu even goed opletten. Ik zeg na Winter omdat er spoilers uit Winter in voorkomen. Daarnaast komen er ook spoilers uit de andere boeken in voor. Daarom zeg ik: lees Alle sterren als allerlaatste. Want het is een hele mooie afsluiting van de serie.

Mijn favoriete korte verhaal in Alle sterren was Het meisje van metaal denk ik. Dit is het verhaal van Cinder voordat ze bij Adri in huis kwam. Hierin komt het sprookje assepoester echt naar voren. Je kan goed zien dat Cinder afstamt van assepoester, I love it!

De fijne schrijfstijl van Marissa Meyer zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. Klaar met een verhaal? Waarom lees je er niet nog een? Zo ging het bij mij ook, voordat ik het wist had ik het boek uit.

Lang en gelukkig is het laatste korte verhaal in Alle sterren. Hiervan ging mijn hart alleen maar sneller kloppen. Ik smolt van dit korte verhaal. Ik heb nu een heel klein beetje afscheid kunnen nemen van De Lunar Chronicles, ook al is dat heel erg lastig. Ik ben blij dat Marissa Meyer hiermee de serie heeft afgesloten. Ik heb er vrede mee dat de serie over is.


2 Comments

 • Laurie

  september 8, 2017

  Maar nu hebben we eigenlijk nog een vervolg nodig op dat laatste verhaal…… Je snapt wat ik bedoel *zwijmel*

  Reply
 • Do

  september 9, 2017

  Fijne en enthousiaste recensie. Ik heb erg genoten van de voorgaande delen in The Lunar Chronicles, ik ben dus erg benieuwd naar Alle Sterren <3

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge