Always and forever Lara Jean

Always and forever Lara JeanAlways and forever Lara Jean
Geschreven door Jenny Han
Series: Aan alle jongens van wie ik hield #2
Andere boeken in deze serie: Aan alle jongens van wie ik hield, P.S. Ik hou nog steeds van je
Uitgegeven door Simon & Schuster | 2 mei 2017
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 336
Goodreads
five-stars

Lara Jean’s letter-writing days aren’t over in this surprise follow-up to the New York Times bestselling To All the Boys I’ve Loved Before and P.S. I Still Love You.

Lara Jean is having the best senior year a girl could ever hope for. She is head over heels in love with her boyfriend, Peter; her dad’s finally getting remarried to their next door neighbor, Ms. Rothschild; and Margot’s coming home for the summer just in time for the wedding.

But change is looming on the horizon. And while Lara Jean is having fun and keeping busy helping plan her father’s wedding, she can’t ignore the big life decisions she has to make. Most pressingly, where she wants to go to college and what that means for her relationship with Peter. She watched her sister Margot go through these growing pains. Now Lara Jean’s the one who’ll be graduating high school and leaving for college and leaving her family—and possibly the boy she loves—behind.

When your heart and your head are saying two different things, which one should you listen to?

Kan je mijn blijheid zien? Ik was zo ontzettend blij dat in sommige boekhandels Always and forever Lara Jean al verkrijgbaar is. Ik vind dat ik na twee jaar wel recht heb op het vervolg, ja zo lang wacht ik hier al op. Maar jongens even serieus Always and forever Lara Jean is het wachten volledig waard. Ook deze keer stelt Jenny Han je niet teleur.

Lara Jeans vader heeft voor het eerst sinds Lara Jean’s moeder een nieuwe relatie. Daarnaast is Lara Jean nog steeds samen met Peter. Alles loopt op rolletjes thuis totdat ze moet kiezen naar welke universiteit ze gaat. Peter gaat naar UVA, gaat Lara Jean met hem mee of laat ze hem achter?

Heb ik al eens gezegd dat Lara Jean en Peter echt een heel leuk stel zijn? In Always and forever Lara Jean zijn ze nog schattiger dan in de twee voorgaande boeken, ja ik ben serieus dat kan. Ze doen allemaal van die schattige kleffe dingen waarvan mijn hart warm wordt. Het zit Lara Jean eindelijk een keer mee, mag ook wel na al die tijd.

Ik miste in het begin van het boek wel een liefdesbrief van Lara Jean. De eerdere boeken begonnen hier mee en ik hoopte nog een zoetsappige liefdesbrief van Lara Jean te kunnen lezen. Buiten dat maakt Jenny Han alle verwachtingen waar. Ik kan niet gelukkiger zijn met dit boek.

Als een echte liefhebber van het contemporary genre is Always and forever Lara Jean echt geen boek om over het hoofd te zien. Ik vind hem misschien wel leuker dan deel een, To all the boys I’ve loved before (Aan alle jongens van wie ik hield). Dit zegt al heel wat, want die vond ik echt heel erg leuk.

Nu ga ik ergens in een hoekje verder huilen en Always and forever Lara Jean knuffelen. Ik wilde niet dat de serie nu voorbij is maar helaas ik kan er niks aan doen. Always and forever Lara Jean is een prachtige afsluiter van deze serie.


Geef een reactie

CommentLuv badge