Augustus wrap up en nog te lezen in september

En toen was de maand augustus alweer voorbij. Ik had niet verwacht dat de zomervakantie zo snel over zou zijn.  Maar het was weer een maand vol met mooie boeken. De teller staat op zeventien gelezen boeken, waar ik niet ontevreden over ben. Benieuwd wat ik las in augustus?

gelezen in augustus en nog te lezen in septemberDe kroon van de Tearling van Erika Johansen
Ik begon de maand met dit mooie boek. Het is een heerlijk boek om de maand mee te beginnen. Dit fantasy verhaal is zeker de moeite waard.

 

Augustus wrap up en nog te lezen in augustusOnverminderd van Rebecca Yarros
Gevoelens bij dit boek? Het waren er enorm veel. Onverminderd is een van de beste boeken die ik dit jaar las. Dat dacht ik totdat ik Onbereikbaar, het vervolg, las. Deze New Adult serie is zeker de moeite waard.

 

Zolang er leven is van Hendrik
Dit tweede boek van Hendrik Groen was geweldig om te lezen. Het was goed om weer terug te zijn bij de bejaarden. Heb je het eerste boek nog niet gelezen? Dan moet je dat snel doen!

 

 

Zout van de Zee van Ruta Sepetys
Zout van de zee is een Young Adult die zich af speelt aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Ik vond hem niet super maar ik hoorde veel lovende woorden over dit boek.

 

Het 13e huis van Romina Russel
Dit boek was alles behalve een teleurstelling. Een unieke wereld en een leuk verhaal maakte deze dikke pil tot een goed boek. Laat je niet intimideren door de dikte van het boek.

 

 

De erfgaven van Pittacus Lore
Eindelijk is er meer over de Loriërs bekend. Ik wachtte hier al een tijd op en natuurlijk stelde Pittacus Lore  mij niet teleur.

 

 

99 days van Katie Cotugno
99 days is een heel er leuk contemporary verhaal die helaas nog niet vertaald naar het Nederlands. Ik hoop natuurlijk wel dat dat gaat gebeuren. Tot die tijd moeten we het doen met de Engelse versie.

 

 

Pupil van Julie Kagawa
Ik heb eindelijk een boek gevonden van Julie Kagawa die ik geweldig vind. Pupil is een boek waar draken centraal staan. Ik vond het in ieder geval geweldig.

 

 

Staalhart van Brandon Sanderson
Een boek over superhelden? Dat leek mij te geweldig om over te lezen. Zo maakte ik kennis met Staalhart en werd ik toch wel een beetje verliefd.

 

 

Daar heb je vrienden voor van Astrid Harrewijn
Ik heb enorm genoten van Daar heb je vrienden voor. Na het eerste boek van Astrid Harrewijn kon ik niet wachten op meer. Gelukkig stond Daar heb je vrienden voor snel op de planning.

 

 

Voor de val van Noah Hawley
Voor de val is ook al zo’n emotioneel boek. Voor de val sleept je mee door het hele verhaal en je raakt er zo in verstrengeld.

 

De glazen troon van Sarah J. Maas
Voor de Throne of Glass read a thon las ik al het eerste boek De glazen troon. Dit is sowieso een van mijn favoriete boeken die ik ooit gelezen heb.

 

 

Penryn en het gevecht om hemel en aarde van Susan Ee
Ik was klaar voor het einde van deze serie. Maar het einde was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Maar goed er is weer een serie die ik van mijn lijstje kan afstrepen.

 

Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch
Liefde & Gelato was een lekker luchtig boek, heerlijk voor de zomer dus. Een perfecte combinatie van ijsjes en het mooie Italië maakt alles compleet.

 

 

De invasie van de Tearling van Erika Johansen
En toen had ik boek twee alweer uit. Ik kan zo niet wachten op het laatste boek in de serie want De invasie van de Tearling was een geweldig boek.

 

 

Onbereikbaar van Rebecca Yarros
Dit is het geweldige New Adult boek waar ik het eerder over had. Nog intenser dan het eerste boek. Ik wil meer lezen van Rebecca Yarros want zij is een geweldige auteur.

 

 

Since you’ve been gone van Morgan Matson
Ik las nog een contemporary boek deze maand. Since you’ve been gone was ook vermakelijk zoals ik al verwachtte. Morgan Matson is een geweldige auteur.

 

 

Ik maak voor een keer geen TBR voor september.

Hoeveel boeken las jij in augustus?


2 Comments

 • Inge

  september 9, 2016

  Wow wat heb je ontzettend veel boeken gelezen zeg! Heerlijk hé, die zomervakantie 😀
  Inge onlangs geplaatst…Recensie: NodigMy Profile

  Reply
  • Jaike

   september 9, 2016

   17 is een redelijk standaard aantal oeps.. Geval tijd te veel misschien?

   Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge