Bedankt voor het mooie jaar

De klok sloeg middernacht, je wenst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Je denkt na over wat je vorig jaar bereikt heb en na de nodige alcohol sluit je de nacht af. Mijn dank gaat nu uit naar de geweldige uitgeverijen die mijn jaar gemaakt hebben. Deze is speciaal voor jullie.

Ik begin met Blossom Books want wat een top jaar hebben jullie zeg! Op deze dag een jaar geleden begonnen jullie zelfstandig. Ik vind het een dappere keuze die zeker goed uitgepakt heeft naar mijn mening. Lieve Myrthe en Lotte ik wil jullie bedanken voor het feit dat jullie The Lunar Chronicles naar Nederland hebben gehaald. Op 3 januari 2014 begon ik in deze geweldige serie en nu heeft heel Nederland kunnen zien hoe geweldig het is. Maar ook voor alle andere toffe boeken die dit jaar uitgekomen zijn en voor alles wat nog komen gaat.

Ook Harper Collins heeft met hun YA boeken zo veel tofs gebracht. Ik heb het over de Talon saga, de boeken van Claudia Gray. Ik heb daarnaast kennis gemaakt met de Everlife serie van Gena Showalter en wow wat heeft dit mij verbaast. Ik wil jullie bedanken voor alle toffe boeken die dit jaar uitgegeven zijn en alles wat voor volgend jaar gepland staat.

Uitgeverij Young & Awesome is ook een jonge uitgeverij. Zij hebben voor mij bewezen dat zij echt hele toffe boeken uit kunnen geven. Ik heb het over de titels van Tara Altebrando, Victoria Scott en natuurlijk Kasie West. Ik hoop dat 2018 ook een jaar zal zijn met mooie boeken.

Hier heb ik Meis & Maas nog niet genoemd. Ik heb twee YA titels van jullie gelezen en ik kan alleen maar hopen dat jullie komend jaar nog veel meer van deze toptitels uitgeven.

A.W. Bruna vind ik ook zo’n toffe uitgeverij. Ik las dit jaar wat thrillers en natuurlijk de Keuze. Keer op keer krijg ik kippenvel van jullie boeken. Ik zou zeker meer van jullie lezen als ik meer tijd had. Ik kijk nu al uit naar jullie nieuwe thrillers en persoonlijke aanraders van Lise.

Wie wil jij nog bedanken?


Geef een reactie

CommentLuv badge