Belle en het beest boek tag

Belle en het beest boek tagWelkom bij een nieuwe tag op vrijdag. Vandaag heb ik de Belle en het beest boek tag voor jullie. Ik heb de vragen uit deze tag helemaal zelf verzonnen. Ik ben een groot fan van Belle en het beest dus waarom niet een tag maken waarbij je Belle en het beest met boeken combineert. Klinkt als een goede combinatie. Nu op naar de Belle en het beest boek tag.

Even een kleine notitie: Belle en het beest is onderdeel van Disney ik bezit de film of wat dan ook niet wat hier mee te maken heeft.

De regels zijn heel simpel
Benoem de maker
Beantwoord de vragen
Geef de tag door

Belle en het beest boek tag

Oh ik heb zo veel boeken die ik keer op keer kan lezen. Onder andere alle boeken van Sarah J. Maas, wat ik dan ook elk jaar doe. Ik kan de Lorien Kronieken van Pittacus Lore ook keer op keer blijven lezen. Wat zijn het geweldige boeken zeg.

Belle en het beest boek tag

Ik ben eigenlijk door Het boek van Tess van Miriam Bruijstens New Adult boeken gaan lezen. Tot zo’n twee jaar geleden kende ik dit genre niet, terwijl ik het nu niet meer weg kan denken uit mijn boekenkast. En door de Calender girl serie van Audrey Carlan ben ik meer open gaan staan voor erotisch getinte boeken.

Belle en het beest boek tag

Duikt even diep in Goodreads. Er zijn weinig boeken die ik een hele lage beoordeling gegeven heb, lees een of twee sterren. Verwelken van Lauren Destefano is hier een van. Maar jongens die cover belooft zo veel goeds en dan krijg je het verhaal voor je, waar ik echt van begon te gruwelen. Nee ik zou Verwelken zeker niet aanraden om te lezen.

Belle en het beest boek tag

Kennen jullie de oude covers van Anna and the French kiss en Lola and the boy next door? Diegene die voor de Engelstalige versies van de boeken gebruikt werden. Anna and the French kiss vond ik dan niet zo leuk maar Lola and the boy next door dan weer wel. Maar jongens wat vind ik deze cover vreselijk. Ik wil er niet eens naar kijken bah bah bah.

Belle en het beest boek tag

Belle en het beest boek tag

Telt Outlander serie voor mij? Ik heb hiervan twee van de acht boeken gelezen. Maar deze boeken zijn gigantisch  dus vandaar. Ik ben er wel in begonnen maar ben nog niet ver gekomen zoals je kan zien.

Belle en het beest boek tag

Ik moet meteen aan een bepaalde serie denken waarvan je halleluja gaat zeggen. Ik praat nu over de Calender girl serie van Adurey Carlan. Want wat is Wes een charmeur zeg.

Belle en het beest boek tag

Als ik aan boeken denk word ik al vrolijk. Boeken in het contemporary genre vrolijken mij altijd wel op. Zo word ik vrolijk als ik aan de boeken van Morgan Matson

belle en het beest boek tag

 

Er is een personage die ik direct kan noemen die een grote transformatie gehad heeft. Dit is Aelin uit de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas. Oh jongens wat hou ik van deze serie, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Als je nog niet bent begonnen in de Throne of Glass serie ga je dan eerst schamen en koop daarna meteen de boeken. Ze zijn het zo waard.

Belle en het beest boek tag

belle en het beest boek tag

belle en het beest boek tag


3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge