Bookhaul oktober 2016

bookhaul

Vandaag zwaai ik nogmaals naar de maand oktober. Het is tijd dat ik afscheid ga nemen van deze maand. Het is de enerlaatste keer dat ik terugblik op deze maand. En deze keer doe ik het met mijn bookhaul. Ik moet zeggen dat mijn bookhaul van vorige maand iets aantrekkelijker was maar ach ik moet het er mee doen.

bookhaul

Ik heb in oktober vier fysieke boeken binnen gekregen. Zo was er bij de Boekenkraam een 3=2 actie op Young Adult boeken. Dus ik bestelde De opkomst van negen van Pittacus Lore, Dit laaiende vuur van Estelle Laure en Staalhart van Brandon Sanderson. Hiervan heb ik alleen Dit laaiende vuur nog niet gelezen. Ik kon het zelf eigenlijk niet geloven dat ik Staalhart niet gekocht heb, want dit boek is echt geweldig goed. Daarnaast probeer ik alle boeken van Pittacus Lore

Ik ontving Hygge van Meik Wiking als recensie-exemplaar van uitgeverij A.W. Bruna. Daarnaast ontving ik van Jen Minkman een digitaal exemplaar van De wereld achter het water. Van zowel Hygge als De wereld achter het water is mijn recensie al verschenen. Wil je deze lezen klik dan hier voor Hygge en hier voor De wereld achter het water.

Naast die recensies heb ik Staalhart ook al gelezen. En natuurlijk heb ik De opkomst van negen ook al gelezen.

Als je mijn bookhaul vergelijkt met die van vorige maand kan je zeggen dat ik het behoorlijk beschaafd heb gehouden deze maand. Ik heb mij echt in gehouden al zeg ik het zelf.

Hoeveel boeken heb jij afgelopen maand ontvangen?


Geef een reactie

CommentLuv badge