Boottocht met Estelle Maskame

Woensdag 15 juni was het zo ver de boottocht met Estelle Maskame. Melanie had twee kaartjes gewonnen hiervoor en vroeg mij mee! Ik ben haar daar heel erg dankbaar voor. Voor wie Estelle Maskame niet kent, ze is een Schotse auteur. Op 18 juni is ze pas 19 geworden, ze is dus nog super jong! Haar eerste boek Did I mention I love you is onlangs uit gekomen in het Nederlands. Om dit te vieren kwam Estelle ons land bezoeken.

De boottocht begon met een Q&A die geleid werd door de uitgever van Moon, Marieke. Vanaf waar wij zaten waren de meiden voorin de boot vrij slecht verstaanbaar. Met vijf andere enthousiaste fangirls aan een tafel zitten kan soms wat verkeerd gaan.

Boottocht met Estelle Maskame

Daarna ging Estelle bij elke tafel rond om de boeken te signeren. Dit was natuurlijk het hoogtepunt van de avond want wie wil dat nou niet! Voordat ze bij ons langs kwam besloot ik de meiden kennis te laten maken met mijn nieuwe verslaving: de Happy Planner. Ik had namelijk ook wat leuke stempels mee genomen om mij niet hoeven te vervelen tijdens de heen en terug reis. Dit was samen wel zo’n zes uur. Daarnaast had ik een leuke tijd met Wendy en Saskia! En het was geweldig om mijn lieve planner vriendin AnnabelĀ weer terug te zien!

Boottocht met Estelle Maskame

Boottocht met Estelle Maskame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had zelf de Engelse versie van Did I mention I love you meegenomen. Op de boot bleek dat wij de Nederlandse versie nog kregen van uitgeverij Moon. Ik was hier blij mee want ik wist wel iemand die ik daar blij mee kon maken. Nu ligt hij dus bij mijn zusje, die hem inmiddels al uit heeft. Ze wacht op het volgende deel. De Nederlandse versie heeft toch nog een goed thuis gekregen.

Na de boottocht met Estelle Maskame was er nog een gelegenheid om met Estelle op de foto te gaan. Natuurlijk heb ik dat ook gedaan. De boottocht met Estelle Maskame was een succes wat mij betreft. Het is natuurlijk super tof om een auteur te ontmoeten. Ik hoop natuurlijk dat ik Estelle nog een keer mag ontmoeten. Dat lijkt me namelijk nog wel tof!

Boottocht met Estelle Maskame

 


2 Comments

 • Annabel

  juni 18, 2016

  Wat een leuk verslag! Ik vond het ook heel leuk om jou weer te zien!

  Reply
 • Joanydvv

  juni 18, 2016

  Hahaha, leuk dat je mensen ook aan probeert te steken met de planner-opbsessie šŸ˜›

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge