Breek me

Breek meBreek me
Geschreven door Tahereh Mafi
Series: Touching Juliette #2
Andere boeken in deze serie: Vertrouw me
Uitgegeven door Blossom Books | 18 februari 2013
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 464
Goodreads
five-stars

Hij zal mij vinden Ik vind hem eerst

Hoop, denk ik steeds vaker, is een gevaarlijk, angstaanjagend iets.

In dit intense vervolg op Vrees me moet Juliette keuzes maken die haar leven voor altijd zullen veranderen. Ze zal een keuze moeten maken tussen wat ze wil en wat ze denkt dat juist is. Ze zal een keuze moeten maken tussen goed en kwaad. Ze zal moeten kiezen tussen vechten of vluchten. En misschien moet ze zelfs een keuze maken tussen haar hart – en het leven van Adam.

Het is best al weer een tijd geleden dat ik Vrees me voor de laatste keer gelezen heb. Maar dat houdt mij niet tegen om Breek me te gaan lezen. De boeken van Tahereh Mafi zijn zo geschreven dat je makkelijk weer in het verhaal komt en dat is ook precies wat er gebeurde.

Het verhaal van Juliette gaat verder. Niemand kan haar aanraken en ze vindt zichzelf een monster. Samen met Adam en Kenji zit ze in Omega Point.

Mijn eerste reactie toen ik begon aan Breek me was oh mijn god Kenji hij is nog veel leuker dan ik mij herinnerde. Ik vond hem altijd al geweldig maar nu zag ik weer in hoe grappig hij was. Hij maakte mijn dag nog beter.

Na het lezen van Breek me weet ik niet zo goed of ik nog steeds team Warner ben. Ik ben heel erg gaan twijfelen of ik niet meer team Adam ben. Ik hoop hier in Vertrouw me meer over te kunnen ontdekken. Want ik was altijd team Warner all the way.

Ik heb Breek me nu twee keer gelezen en nog steeds ben ik een verliefd op de personages en de wereld die Tahereh Mafi gemaakt heeft. Ik kan mij niet bedenken om afstand te nemen van deze wereld.

Kunnen we even praten over dit einde? Want het was zo niet okay. Ik zat echt te happen naar lucht. Ik was een soort van vergeten wat er gebeurde aan het einde van het boek. Maar toen het gebeurd was dacht ik oh ja ik weet het weer. Ik was zo blij dat Vertrouw me naast me lag. Anders dan wist ik het ook niet.


Geef een reactie

CommentLuv badge