Bullet journal overzicht: februari

Sinds 2018 ben ik actiever bezig met mijn bullet journal. Ik ben bezig om mijn leven te documenteren op een manier waarop ik later met trots kan terug kijken. Vandaag geef ik een kijkje in mijn persoonlijke bullet journal. 

Mijn weekly spreads zien er eigenlijk best saai uit. Maar dat betekent niet dat ze niet functioneel zijn. Ik probeer elke maand andere spreads te gebruiken maar ik ben nog steeds zoekende naar een mooie maar ook functionele spread.

Voor mijn vakantie maakte ik deze pagina’s. Dit waren eigenlijk mijn doelen voor de vakantie. Zoals je kan zien heb ik Breaking Bad seizoen 4 afgekeken en bijna heel seizoen 2 van Lucifer gezien. Daarnaast heb ik Strijder, Batman : Nightwalker en Duizelingwekkende hoogte gelezen.

Dit vind ik de leukste pagina om te maken. Gewoon om te bedenken welke series je gaat kijken en ik doe ook aan een budget. Ik heb een mooi spaardoel en als ik zo door ga heb ik in de zomer een hele leuke vakantie.

Ik sluit de maand af met een overzicht van alle boeken die ik las met de beoordeling erbij. Het voelt goed om deze pagina aan het einde van de maand te maken. Het laat enigszins wat productiviteit zien.

Materialen die ik gebruik
MUS bullet journal
Stabilo pastel fineliners
Micron fineliners 0,25 mm en 0,5 mm
Fabercastell kleurpotloden
Zebra midliner

Hebben jullie ook een bullet journal?


3 Comments

 • Jantine

  maart 4, 2018

  Ja, ik heb ook een bullet journal, en ik merk dat ik er steeds handiger in word om hem ook te gebruiken. Heerlijk vind ik het, juist omdat ik van mezelf erg chaotisch ben!
  Jantine onlangs geplaatst…Herlezen van boekenMy Profile

  Reply
 • Joanydvv

  maart 4, 2018

  Ik heb inmiddels al een paar jaar een bullet journal en kan me een leven zonder niet meer voorstellen hahaha. Vroeger veranderde ik ok regelmatig van opbouw van mijn spreads, maar sinds kort gebruik ik steeds vaker dezelfde layout aangzien die heel goed voor me werkt. Met collections blijf ik experimenteren.

  Reply
 • Marieke

  maart 4, 2018

  Ik heb geen bullet journal. Mijn spreads zijn nooit ‘mooi’ genoeg in mijn ogen. Ik wil hem dan niet verpesten. Dus ik hou het bij een agenda en todo-lijstjes.

  Ik vind het trouwens wel heel leuk om naar andermans bullet journal te kijken 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Review: Gewicht van water van Sarah CrossanMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge