Chaos & Structure

Chaos & StructureChaos & Structure
Geschreven door Marielle Brouwer
Series: Structure #1
Andere boeken in deze serie: Wild & Structure
Uitgegeven door DunTax | 1 april 2016
Genres: New adult
Pages: 302
Goodreads
four-stars

Na een foute avond vol drank wordt
Lily wakker naast Eindhovens lokale
popidool Mika.
Ze heeft een hekel aan de populaire
band, die denken dat ze alles maar
kunnen krijgen.

Maar als Mika haar maar niet met
rust laat en ze hem beter leert
kennen, is hij misschien niet zo
verschrikkelijk als ze denkt.

Misschien kampt hij zelfs wel met
soortgelijke problemen als zijzelf.
En hij? Wat vindt hij van haar

Ik heb Chaos & Structure als recensie exemplaar mogen ontvangen van Marielle Brouwer. Ik wil haar hier heel erg voor bedanken.

Een avond kan het leven van Mika en Lily op zijn kop zetten. Lily heeft een hekel aan popidool Mika, maar wanneer ze na een avond wakker wordt met Mika naast zich weet ze niet hoe snel ze weg moet gaan. Dit is slechts het begin van alle problemen die Mika met zich mee brengt.

Vanaf het begin werd ik blij verrast. Ik kon eigenlijk best wel hard lachen om Mika en Lily. Hoe erg Lily Mika haat en hoe erg ze haar best doet om Mika te ontlopen. Voor mij was dit echt een mooi begin van het verhaal. Daarnaast vind ik het gemengde perspectief geweldig.

Ik moet eerlijk zijn. Lily is niet een persoon die je meteen echt heel aardig gaat vinden. Dit had ik ook niet. Op de laatste bladzijde wordt heel veel duidelijk maar dit zorgt er niet voor dat ik haar aardiger ga vinden. De hoofdstukken uit Mika’s perspectief daar in tegen zijn echt een feestje. Mika maakt Chaos & Structure nog leuker dan dat ik gedacht had.

Chaos & Structure was voor mij een feestje om te lezen. Als je fan bent van het New Adult genre dan mag Chaos & Structure echt niet ontbreken. Voor mij is het een geweldige aanvulling op het huidige aanbod New Adult boeken.  Chaos & Structure had alles wat een goede New Adult hoort te hebben: een lekkere vent (check!), emoties en wat stomende scene’s wat mij betreft zit het er allemaal in.

Mag ik meer? Ik heb tijdens het lezen van Chaos & Structure met tranen in mijn ogen gezeten. Ik ben echt fan geworden van Marielle Brouwer (en Mika). Op het moment denk ik alleen maar ik wil meer. Vooral dat einde schreeuwt erom om meer te willen.


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge