De Christmas song book tag

the christmas song book tag

In deze volgende dag in de Bookmas countdown kom ik met een hele leuke tag. Ik ben in deze tag getagd door Kwante van Kwante in Wonderland. Heel erg bedankt voor deze leuke tag! Laat ik maar snel beginnen.

the christmas song book tag

Denk jij wat ik denk? Harry Potter? Ja dan denken wij hetzelfde. Bellatrix is echt een geweldige slechterik. Ze is dan ook echt door en door slecht. Ik hou er wel van. Maar kom op hou kan je niet van haar houden? Vooral ook omdat Snape vaak wel iets te doen heeft met haar.

the christmas song book tag

Ik wil heel graag Het zwarte hart van Stephanie Garber onder mijn kerstboom zien liggen. Volgens mij heeft bijna iedereen dit boek al gelezen behalve ik.

De zussen Scarlett en Donatella ontvluchten uit angst voor hun wrede vader het kleine, afgelegen eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de knappe maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkste voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst op het eiland verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan een ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen…

 

the christmas song book tag

Kwijl kwijl. Ik zie dat Wes uit de Calender Girl serie wel heel erg stout geweest is. Mijn naughty list is wel erg lang maar Wes blijft toch een van de koplopers.

the christmas song book tag

Dash & Lily’s book of dares is echt een hartverwarmend waarvan je zeker aah gaat zeggen.

the christmas song book tag

Het is niet eerlijk om twee keer achter elkaar hetzelfde boek te noemen of wel soms? Maar het is wel zo helaas. Dash en Lily heeft mij echt het kerstgevoel gegeven. Hoewel De boekendief ook wel in de buurt komt.

the christmas song book tag

Uhh heb je nog even?… nee grapje ik hou het deze keer kort. Jagger uit Onbereikbaar (Fight & Flight #2) van Rebecca Yarros zou ik wel voor twee weken in mijn huis willen hebben.

the christmas song book tag

Did I mention I miss you of De chemicus. Van beiden boeken heb ik best wel een hoge verwachting gehad maar ze maakte het niet waar helaas.

the christmas song book tag

Ik ga eens van mijn normale rijtje afwijken. Hier komen ze dan

Heartless / Harteloos van Marissa Meyer
De Lunar Chronicles van Marissa Meyer
Illuminae van Jay Kirstoff en Amy Kaufman
De flight & glory serie van Rebecca Yarros

Als je meer tips wilt hebben lees dan ook de Als je hier van houdt dan mag je dit niet missen posts een lezen.


Geef een reactie

CommentLuv badge