De cinderella book tag

Cinderella book tag

Ik was een tijdje geleden aan het rondkijken op het internet of er nog leuke book tags in de blog wereld rond gingen. Bij Tiffany van About to read  zag ik dat zij de Cinderella book tag gemaakt heeft. Ik heb deze alleen overgenomen.

Cinderella book tag

Personages die ik haat? In elk boek zitten wel personages die ik niet mag. Maar in Verwelken van Lauren Destefano zitten personages die ik echt haat. Die ik echt totaal niet leuk vind. Dat verklaart ook wel waarom ik het boek nooit uitgelezen heb.

Cinderella book tag

Ik val te snel voor personages. Ik weet dat het een slechte eigenschap is maar ik kan er niks aan doen. Ik ben heel erg hard voor Rafe gevallen. Hij komt uit The kiss of deception van Mary E. Pearson.

Cinderella book tag

Een vriendelijk personages hoort niet moeilijk te vinden te zijn, vind ik althans. Er is eigenlijk niet een personage waar ik nu aan denk. Wanneer ik dieper na ga denken kom ik uit bij Lara Jean uit de To all the boys I’ve loved before serie.

Cinderella book tag

In een seconde dacht ik aan Feyre uit A court of thorns and roses. Als ik dit antwoord toe ga lichten kom ik in het spoiler gedeelte, die ik dolgraag wil vermijden. Als je A court of mist and fury al uit hebt dan weet je waar ik het over heb.

Cinderella book tag

Boeken maken mij ontzettend blij als ik verdrietig ben. Vooral heerlijke contemporary verhalen zoals:
To all the boys I’ve loved before van Jenny Han
Since you’ve been gone van Morgan Matson
Did I mention I love you van Estelle Maskame

Cinderella book tag

Er zijn een paar hypes waar ik totaal niet warm van werd. Bijvoorbeeld Fallen. De achterflap van dit boek trekt mij dus totaal niet. Daarnaast heb ik De selectie gelezen maar dat vond ik eigenlijk ook geen geschikt verhaal voor mij.  Veel hypes zijn wel de moeite waard maar deze, daar werd ik niet warm van.

Cinderella book tag

Aelin uit de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas <3

Cinderella book tag

Ik heb dit bij best wel wat boeken gehad. Onder andere bij:
A court of thorns and roses van Sarah J. Maas
Illuminae van Jay Kirstoff en Amy Kaufman
Alle boeken uit de Lorien Legacy serie van Pittacus Lore

Cinderella book tag

Deze is voor jullie. Ik vind dat alle volgers mij enorm dankbaar zijn. Iedereen die de moeite neemt om mijn blog te bezoeken moet zich nu aangesproken voelen.

Hierbij tag ik:

Annabel van het leven van een boekenworm

Bianca van Bibi Books


Geef een reactie

CommentLuv badge