De mensenmarkt

De mensenmarktDe mensenmarkt
Geschreven door Donna Freitas
Series: The Wired #2
Andere boeken in deze serie: Unplugged
Uitgegeven door Blossom Books | april 2017
Genres: Dystopian, Young Adult
Pages: 385
Goodreads
four-stars

Door haar zus, die bereid was Skye op te offeren voor haar eigen plannen, en door Rain, die tegen haar heeft gelogen over bijna alles. Maar het allerergste is misschien wel dat het Skye en haar vrienden niet gelukt is om de plannen tegen te houden die de Echte Wereld heeft voor de mensen zijn ingeplugd zijn. De Mensenmarkt is geopend en Inara, Skye’s beste vriendin, is te koop. Al snel komt Skye erachter dat zij zelf ook wordt opgejaagd door een premiejager die vastbesloten is haar daar als volgende af te leveren.

Skye heeft geen zin om nog langer een pion te zijn in het spel van anderen maar ze is misschien wel de enige die kan stoppen waar haar familie mee is begonnen. En dat moet ze doen voordat het voor iedereen in de Appwereld te laat is.

Na het lezen van Unplugged had ik wel zoiets van kom maar op met deel twee. Ik was heel erg enthousiast over het einde en ik was eigenlijk wel benieuwd waar de rest van het verhaal heen ging. Met die energie stapte ik in De mensenmarkt.

De mensenmarkt is geopend en boven Sky hangt een prijskaart. Ze wordt gevonden door een premie jager en tegen haar wil in vast gehouden. Skye is vast besloten om een einde aan de mensenmarkt te maken.

De mensenmarkt is het tweede deel in de serie, dit is meestal het deel dat het meest tegen viel. Maar ik was vanaf het begin al hooked. Ik vind het begin van De mensenmarkt echt heel sterk. Als je het einde van Unplugged geweldig vond, wacht dan maar af. Waar Unplugged heel langzaam begon was dat bij De mensenmarkt helemaal niet te merken.

De manier waarop het verhaal verteld wordt lijkt anders dan in Unplugged. Daarnaast zaten er nog wat verassingen in, die mij echt verraste. Ook dit is echt een pluspunt tegenover boek een.

Wat mij ook erg aan sprak was dat  Donna Freitas besloot om ook andere mensen aan het woord te laten. Het is niet alleen maar de Skye show. Ik was hier heel erg blij mee. Zoals jullie weten hou ik heel erg van meerdere perspectieven.

Wat ik nu nog wil zeggen is het volgende: kom maar door met het volgende deel. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de ontknoping van deze serie.


One Comments

  • Emmy

    november 20, 2017

    Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden! Ik ga hem binnenkort maar halen!

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge