De wraak van zeven

De wraak van zevenDe wraak van zeven
Geschreven door Pittacus Lore
Series: Lorien Legacy #5
Andere boeken in deze serie: Ik ben nummer vier, De kracht van zes, De opkomst van negen, Het lot van tien, De val van vijf, United as one, Op leven en dood
Uitgegeven door A.W. Bruna | 5 mei 2015
Genres: Fantasy, Young Adult
Goodreads
four-half-stars

We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen Gardes tegen ons op zou zetten. En nu is Acht Dood. Ik zou alles doen om hem weer terug te brengen. Mijn hele leven ben ik al voor de Mogadoren op de vlucht - ze hebben alles van me afgenomen. maar dat houdt nu op. De strijd gaat door, en ik zal niet rusten voor ik ze allemaal vernietigd heb.

Ik schiet al aardig op met de Lorien Legacy serie. De wraak van zeven is het vijfde boek in de serie. Het is niet mijn favoriete boek in de serie, maar toch is hij zo geweldig. Heel veel puzzelstukjes zullen nu op zijn plaats gaan vallen.

De wraak van zeven heeft helaas niet boven elk hoofdstuk staan uit wel perspectief hij verteld werd. Ik vond het een beetje jammer. Het maakte voor mij het lezen moeilijker. Je moet je concetreren op wat er gebeurt om erachter te komen vanuit wie dat stuk verteld werd. Het hinderde even maar na een tijdje was ik eraan gewend.

In de wraak van zeven komen wat oude personages terug. Zo zien we eindelijk Sarah weer terug! Meid wat heb ik je gemist, dat kon John ook nog zeggen. Daarnaast is Mark ook terug. Samen staan ze aan de kant van de Garde. Daarnaast zijn er heel veel veranderingen gaande wat betreft team Mogadoren. Iets wat ik eigenlijk best wel leuk vind. In dit geval hou ik echt van die veranderingen.

Het einde van De wraak van zeven is echt mind blowing. Je ziet Setrakus Ra van dichtbij maar bovenal zie je waar hij toe in staat is. Hij is veel groter en enger dan ik gedacht / gehoopt had. Dat was even een oh mijn god moment. De slechterik is zo veel sterker dan ik dacht. Maar aan de andere kant is dat wel goed, het zorgt voor een bepaalde spanning. Toch vind ik Setrakus Ra best wel een toffe slechterik.


Geef een reactie

CommentLuv badge