Did I mention I miss you

Did I mention I miss youDid I mention I miss you
Geschreven door Estelle Maskame
Series: DIMILY #3
Andere boeken in deze serie: Did I mention I love you, Did I mention I need you
Uitgegeven door Black & White | 21 juli 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 384
Goodreads
three-stars

A year has passed since Eden last spoke to Tyler. She remains furious at him for his abrupt departure last summer but has done her best to move on with her life at college in Chicago. As school breaks up for the summer, she s heading back to Santa Monica, but she s not the only one who decides to come home...

Having been left behind to deal with the aftermath of their bombshell revelation and a family torn apart, Eden has no time for Tyler when he reappears. But where has Tyler been? And is she as over him as she likes to think? Or can Tyler and Eden finally work things out, despite their family and against all the odds?

The explosive finale to Estelle Maskame s international bestselling DIMILY trilogy, and the highly anticipated conclusion to Eden and Tyler s addictive love story.

Toen ik Did I mention I need you uit had dacht ik ik wil Did I mention I miss you nu hebben! Maar het boek was toen nog niet verschenen. Toen ik Did I mention I miss you eindelijk in huis had begon het allemaal met ik heb hier nu geen zin in. Nee ik wil de serie niet uitlezen. Allemaal ontwijkende smoesjes om maar niet verder te gaan met de serie. Nu is de tijd daar echt dat ik er in ben begonnen.

Aan het einde van Did I mention I need you hebben Tyler en Eden hun relatie openbaar gemaakt. Iedereen mocht er van af weten. Edens vader reageerde hier niet goed op en Tyler vertrok zonder iets te laten weten. Het was zeker een emotioneel einde. Did I mention I miss you gaat een jaar na het einde van Did I mention I need you verder. Ik kon eigenlijk niks meer merken van de emoties die ik aan het einde van boek twee voelde. Ik voelde mij niet bepaald verbonden met Eden.

Ik was tijdens het lezen van Did I mention I miss you eigenlijk wel een beetje klaar met het Tyler ik kan niet zonder je. Dat gevoel had ik tijdens de eerste pagina al. Net als in de voorgaande boeken hangt Eden heel erg aan Tyler. Dat terwijl Tyler weg gegaan is om rust te krijgen. Tyler daar in tegen is nog even leuk als altijd. Hij is net zo onvoorspelbaar als altijd, dit zorgt voor veel leuke plottwists. Door het verhaal heen had ik de neiging om Tyler een knuffel te geven en hem veel sterkte te wensen met Eden.

Een jaar na zijn vertrek komt Tyler terug naar LA. In die tijd heeft hij zich beetje bij beetje bij elkaar geraapt. Voor het eerst heeft Tyler zijn leven op de rails. De ouders van Tyler en Eden bedenken dat het leuk is om met het hele gezin weg te gaan. Voor Tyler en Eden is dit de perfecte gelegenheid om weer closer te worden. Had ik al gezegd dat Did I mention I miss you vol verassingen zit? Keer op keer ben ik verrast door wat Tyler deed.

Did I mention I miss you is voor mij een teleurstelling. Ik had een heel ander einde in mijn hoofd namelijk. Naarmate het verhaal vorderde irriteerde ik mij meer aan Eden. Ze deed mij sterk denken aan de Estelle die ik in juni ontmoet had. Dit is alleen met de manier waarop Eden praat. Maar goed het verhaal was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Ik had gehoopt of op ruzie tussen Eden en Tyler of dat het direct goed was en dat daaruit een romantisch verhaal verder ging. Voor mijn gevoel zat het verhaal er tussenin.


Geef een reactie

CommentLuv badge