Did I mention I need you

Did I mention I need youDid I mention I need you
Geschreven door Estelle Maskame
Uitgegeven door Black & White | 19 oktober 2015
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 387
Goodreads
five-stars

t's been a year since eighteen-year-old Eden Munro last saw Tyler Bruce: her stepbrother…and her secret love. Although they called time on their forbidden relationship for the sake of their family, Eden can't help but feel excited when Tyler invites her to join him in New York City for the summer.

Anyway, Eden is happy with her boyfriend Dean, and surely Tyler has moved on too. But as they spend a long, hot summer in the excitement of the city that never sleeps, it soon becomes obvious that they aren’t over each other. But can they resist temptation?

Als je Did I mention I love you al geweldig vond wacht dan maar tot je Did I mention I need you gelezen hebt. Dit boek brengt je gedachten in de war. Het doet echt wat met je. Ik als contemporary liefhebber vind dit een van de betere boeken in het genre.

Eden heeft een relatie met Dean. Daar eindigde Did I mention I love you, het is eveneens de start van Did I mention I need you. Oh mijn god die had ik ten eerste al niet zien aankomen. Jongens wat hou ik toch van Dean. Hij is een geweldige jongen voor Eden. Maar natuurlijk heeft Eden weer andere plannen, had je wat anders kunnen bedenken.

Eden gaat naar Tyler in New York. Ver weg van alle afleidingen. Eigenlijk vanaf het begin is er al een spanning tussen die twee. Een spanning die ik als Dean fan helemaal niet leuk vind. Eden kan natuurlijk niet van Tyler afblijven. Had je wat anders verwacht?  Het wachten was op de confrontatie met Dean. Die was zo veel erger dan ik verwacht had. Ik voelde me eigenlijk bijna zoals Dean zich voelde. Arme jongen.

Die gevoelens die allemaal bij Did I mention I need you komen kijken zijn er te veel. Natuurlijk ben ik blij dat Eden haar maatje terug heeft maar aan de andere kant is het super zielig voor Dean. Natuurlijk weet niemand wat ze uitspoken daar in New York maar dan nog. Het moment dat Tiffani zich overal mee gaat bemoeien veranderde voor mij het hele verhaal. Ik ben zo boos op haar geworden. Dat was niet normaal gewoon, ze kan zich gewoon weg nooit normaal gedragen.

Did I mention I need you is zeker mijn favoriete boek uit de serie tot nu toe. Ik ben nog lang niet klaar om afscheid te nemen met Did I mention I miss you. Aan de andere kant wil ik hem wel heel graag hebben. Ik ben gewoon een beetje verliefd op de serie.


One Comments

  • Madelief

    juli 23, 2016

    Ik wil het boek heel erg graag lezen, maar volgends mij is het boek er nog niet in het Nederlands Of wel? En zo ja waar kan ik het boek dan bestellen?

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge