Dit of dat boek tag

Dat ik tags leuk vind om te doen is inmiddels geen geheim meer. Vandaag heb ik weer een nieuwe tag voor jullie.Ik werd door Laurie van Laurie’s bookshelf getagd voor de dit of dat boek tag. Ik wil Laurie heel erg bedanken dat zij mij hiervoor getagd heeft.

Audioboek of echt boek?
Echt boek. Ik mis bij audioboeken wel dat je niks hebt om vast te houden. Ook al zijn audioboeken geschikt voor wanneer je veel op reis bent. Ook dan neem ik een fysiek, of e-boek mee.

Zachte of harde kaft?
Harde kaft! Ik ben echt een fan van harde kaften. Vooral omdat ze zo mooi staan in de kast. En natuurlijk niet te vergeten dat het een feestje is onder de dustjacket. Je weet maar nooit wat je daar onder allemaal vindt.

Fictie of non-fictie?
Fictie! Ik hou ervan om in de huid van een niet bestaand persoon te kruipen. Maar ik waardeer een non-fictie boek ook hoor op zijn tijd.

Harry Potter of Twilight?
Harry Potter! Heeft dit nog toelichting nodig? Denk het niet he?

Boekwinkel of online?
Ik vind het heerlijk om uren te spenderen in een boekwinkel. Gewoon door de boeken heen kijken, rustig ergens gaan zitten en lezen in de boeken die je misschien wilt kopen. Echter heeft de boekhandel niet alles op voorraad dus ik bestel soms ook wat online. Maar mijn eerste keus gaat uit naar de boekhandel.

Standalone of triologie?
Ik ga voor een trilogie! Dan is er meer om van te houden zal ik maar zeggen.

Zwaar & dik of lief & kort?
Dan ga ik voor lief & kort. Vooral in de zomermaanden ben ik een sucker voor lieve contemporary verhalen.

Lezen in een knusse omgeving of in de zon?
Mag het een knusse omgeving in de zon zijn? Ik hou namelijk van de zon, ook al word ik nooit bruin.  Daarnaast vind ik het ook fijn om in een zee van kussens te zitten.

Warme chocolademelk of koffie?
Warme chocolademelk als ik moest kiezen. Ook al gaat mijn algehele voorkeur uit naar thee.

Ik tag niemand, maar voel je vrij om de tag over te nemen als je wilt.


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge