Duizelingwekkende hoogte

Duizelingwekkende hoogteDuizelingwekkende Hoogte
Geschreven door Katherine McGee
Series: The thousandth floor #2
Andere boeken in deze serie: Duizend hoog
Uitgegeven door Moon | 28 september 2017
Genres: Science fiction, Young Adult
Pages: 464
Goodreads
three-stars

New York, 2118. In Manhattan staat een wonderlijke supertoren van wel duizend verdiepingen. Leda, Watt, Rylin, Avery en Calliope genieten van een futuristisch glamourleven in de toren vol met hightech snufjes, maar ze houden gevaarlijke geheimen verborgen. Zonder dat ze het doorhebben, worden de vijf tieners in de gaten gehouden door iemand, iemand die wraak wil nemen. In een wereld van duizelingwekkende hoogtes kan één verkeerde stap een lange val betekenen.

Duizend Hoog vond ik best wel een leuk boek om te lezen. Ondanks dat het verhaal met moeite op gang kwam was het einde fenomenaal. Ik dacht daarom dat Duizelingwekkende hoogte ook wel een boek zou zijn wat ik leuk zou vinden.

Na de val van duizend hoog is Eris dood. Het is een schrok voor velen. Maar er is slechts een handvol mensen die weet wat er echt gebeurd is op die dag. Leda die de geheimen van iedereen weet, Avery, Watt en Rylin.

Nadat ik best wel enthousiast was over Duizend Hoog was ik best wel benieuwd naar Duizelingwekkende hoogte. Het verhaal start op dezelfde snelheid als boek een. Ik kwam er in het begin niet echt door heen.

Ik had wel het gevoel dat er echt helemaal niks gebeurde. Het verhaal was best wel saai en moeilijk om doorheen te komen. Ik had eigenlijk wel verwacht dat er dieper op het ongeluk van Eris in zou gaan. Maar dat viel best wel tegen.

Wat mij in het vorige deel niet echt op viel was de relatie tussen Atlas en Avery. Dat was dus best wel ziek en vies. Ik wil er niet te veel aandacht aan besteden want Calliope trekt meer mijn aandacht. Het meisje die met haar moeder geld van rijke mannen ontfutselt.

Tegen het einde van Duizelingwekkende hoogte had ik het idee dat de personages en verhaallijnen bij elkaar kwamen. Ik kreeg meer zin in het lezen en voordat ik het wist was het boek uit. Ik zit nu nog met vragen, vooral het laatste hoofdstuk wekt veel vragen op. Maar ik denk niet dat ik boek drie ga lezen. Ik vind het zo eigenlijk wel een prima einde, ondanks alle vragen.


Geef een reactie

CommentLuv badge