Empire of storms

Empire of stormsEmpire of Storms
Geschreven door Sarah J. Maas
Series: Throne of Glass #5
Andere boeken in deze serie: Throne of Glass, De donkere kroon, Heir of fire, Queen of Shadows
Uitgegeven door Bloomsbury | 6 september 2016
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 693
Goodreads
five-stars

The long path to the throne has only just begun for Aelin Galathynius. Loyalties have been broken and bought, friends have been lost and gained, and those who possess magic find themselves at odds with those who don't.

As the kingdoms of Erilea fracture around her, enemies must become allies if Aelin is to keep those she loves from falling to the dark forces poised to claim her world. With war looming on all horizons, the only chance for salvation lies in a desperate quest that may mark the end of everything Aelin holds dear.

Aelin's journey from assassin to queen has entranced millions across the globe, and this fifth installment will leave fans breathless. Will Aelin succeed in keeping her world from splintering, or will it all come crashing down?

Voor de mensen die mijn Goodreads recensie al gezien hebben ik ga in mijn volledige recensie hier de gifjes uitleggen die ik op Goodreads gebruikt heb. Ik was op dat moment niet in orde om een volledige recensie of teksten te schrijven. Nog steeds is het ontzettend moeilijk om wat op papier te krijgen. Empire of Storms is een grote berg met gekheid maar wel op een goede manier. Ik heb er ontzettend van genoten.

empire of storms

Laat ik hier mee beginnen. Dit is eigenlijk een van de eerste momenten in het verhaal. Wanneer Rowan en Aelin samen zijn. Ze zijn samen. In Sarah J. Maas termen betekent dit heel veel. Ik was opgelucht toen ik dit las. Ik had namelijk niet verwacht dat Sarah ze samen zou houden. Natuurlijk was er ook de opluchting dat alles goed was met Manon en Elide, ook twee super toffe personages die niet vergeten mogen worden.

empire of storms

Achterop Empire of Storms staat een waarschuwing. Die waarschuwing houd in dat er mature content in staat, dus het is zeker niet voor jonge lezers bedoeld. Voor mij is dit de beste waarschuwing die we kunnen krijgen. Het betekende maar een ding, Rowan en Aelin gaan samen spannende dingen doen die niet voor kleine kinderen bedoel zijn, dat is wat ik dacht toen ik dit zag. Na het lezen van Empire of storms denk ik alleen maar ik wil meer. Ik wil hier zo veel meer van. Die 693 pagina’s waren niet genoeg om aan al mijn behoefte te voldoen.

empire of storms

Empire of storms zit vol met valluiken en plot twist. Wanneer je denkt dat er iets gaat gebeuren maar er daadwerkelijk iets anders gebeurd of juist helemaal niks dan zit je best wel met een mindfuck. Sarah J. Maas is hier als beste in. Ik heb het een paar keer uitgeschreeuwd puur om bepaalde uitspraken of dingen die gebeurd zijn.

 

Empire of Storms

Empire of Storms heeft mij heel veel gevoelens laten zien. Ik heb gelachen, gehuild en even geschreeuwd uit frustratie. Empire of Storms is zo veel meer dan dat ik ervan verwachtte. Het is duidelijk een emotionele achtbaan waar je niet meer uit kan wanneer je er eenmaal in zit. Ik ben op dit moment echt heel erg bang voor wat het laatste boek ons gaat brengen. Het einde van Empire of storms voorspelt in ieder geval niet heel veel goeds voor ons.


Geef een reactie

CommentLuv badge