En nu verder..

Een tijdje terug praatte ik over wat er allemaal gebeurd was in die week. Ik had een hele heftige week achter de rug en sinds dat moment gaat alles niet helemaal zoals ik het verwacht had. Daar wil ik vandaag even wat over kwijt.

Inmiddels zijn wij vier weken verder en zit ik om het maar even zo te zeggen nog steeds in de pijn. Na verschillende bezoeken aan de huisarts leek er vandaag eindelijk een beetje voortgang in te zitten.  En dat terwijl er werd gezegd dat ik met twee weken mij weer goed zou voelen. Ha leuk geprobeerd maar helaas werkt het niet zo.

Ik heb nog steeds heftige pijnaanvallen waardoor ik geneigd ben om de hele dag op bed te liggen, wat natuurlijk ook hartstikke lekker is om te doen maar de studie roept ook. Vorige week ben ik voor het eerste weer naar school geweest na de tentamens. Om eerlijk te zijn viel dat zo erg tegen. Ik dacht ik doe het wel. Toen ik erachter kwam dat ik niet te lang stil moet zetten ging het wel goed gelukkig. Ik was zo ontzettend blij dat wij projectweek hadden en dat ik dus lekker kon gaan knutselen in plaats van dat ik mij moest concentreren op de lessen.

Deze week begonnen de lessen pas echt. De ene teleurstelling komt na de andere. Ik heb geen enkel tentamen gehaald, hier kan ik echt om janken. En als je denkt dat het niet erger kan krijg je een pijnaanval tijdens de les.  Het kwam geheel onverwacht nadat de pijn vorige week sterk afgenomen was. Dus vanochtend heb ik maar weer een rondje huisarts gedaan. Hij is er nu van overtuigd dat ik een spastische darm heb. Ik merkte dat het onderzoek verschrikkelijk pijnlijk was hoop echt dat het nu beter gaat.

Het lezen gaat op dit moment niet heel soepel. Ik vind vaak de concentratie niet om mij op de letters te kunnen concentreren. Wat ik dan lees komt ook niet heel goed binnen. Ik ben inmiddels naast mijn NaNoWriMo project begonnen met een Modern Family fanfic. Hiermee hoop ik de afleiding te kunnen vinden en toch te blijven schrijven.Schrik niet als het bloggen niet lukt de komende dagen. Ik ben, hopelijk, aan het einde van de week weer beter.

Hoe gaat het eigenlijk met jullie?


2 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  november 16, 2016

  Ik had vroeger ook een spastische darm en toen werkte de osteopaat bij mij ontzettend goed (oftewel, het heeft mij compleet genezen na drie maanden terwijl ik chronische buikpijn had en nauwelijks uit bed kon). En maak je niet al te veel druk om je opleiding. Als je duidelijke briefjes van de dokter/huisarts hebt, houden ze rekening met je situatie! Heel veel beterschap Jaike!
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Verjaardag Haul #1My Profile

  Reply
 • zwartraafje

  november 16, 2016

  Wat jammer dat je zolang last blijft hebben Jaike. Ik ben zelf al sinds mijn 9 jaar darmpatiënte en weet dus perfect waar je het over hebt. Eigenlijk heb ik nog steeds chronische buik-, spier- en gewrichtspijn (al komen die laatste twee door andere aandoeningen) en wanneer ik daar zoals nu in de herfst nog meer last van heb kom ik ook minder aan lezen toe.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Terugblik Hartelooscountdown ChallengeMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge