Epic reads book tag

Ik had de laatste tijd zin om weer een book tag te doen. Waar denk je dat ik ben gaan zoeken? Juist op boekenblogs. De epic reads book tag zag er leuk uit om te doen, dus waarom ook niet he?

Als je een auteur en een van zijn of haar personages mag uitnodigen, wie zou je uitnodigen? 
Ik zou Marissa Meyer uitnodigen. Ze is een van mijn favoriete auteurs en ik denk dat ik het wel goed met Cinder kan vinden. Cinder lijkt mij in ieder geval een heel tof persoon, misschien zou ze me nog wat kunnen leren over het werk dat ze doet.

Van welk boek hoop je dat de auteur een prequel gaat schrijven?
Sarah J. Maas! En dan van de A court of thorns and roses serie. Ik wil weten hoe het met de fae ging voordat het verhaal startte. Het lijkt mij in ieder geval en heel leuk concept. Wie wil er nou niet weten wat er met Rhysand en Tamlin gebeurd is voordat het verhaal van Feyre startte?

Welke twee personages (niet van hetzelfde boek) zouden een goed koppel zijn?
O god deze is moeilijk! Mag ik Hermione (Harry Potter) koppelen aan het beest uit Hunted? Dit lijkt mij een zeer interessante combinatie.

Als je je favoriete auteur in de bus / trein of wat dan ook tegen komt en je mag maar een ding tegen ze zeggen. Wat zou je tegen wie willen zeggen?
Een ik zou heel hard gillen, niet normaal meer kunnen functioneren. Klinkt het gek dat ik niet een specifieke auteur heb die ik tegen wil komen? Het zijn er een aantal waardoor ik dit ga doen. Maar ik zou de auteur bedanken voor de wereld die hij of zij gemaakt heeft..

Door welk boek ben je gaan lezen?
Ik las Inwijding of Divergent toen ik 13/14 was. Dit was eigenlijk mijn introductie in het YA genre. Hierdoor ben ik echt gaan lezen.

Je boekenkast staat in vuur, welk boek zou je redden als het kon?
Ohmygoood laat dit alsjeblieft nooit gebeuren. Ik zou The Lunar Chronicles redden, zowel mijn Nederlandstalige als Engelstalige versie.

In welke dystopische wereld zou je willen leven en waarom?
Ha geen. Weet je waarom? De dystopische werelden zijn waardeloos, er is bijna niks goeds aan. Waarom in een waardeloze wereld leven terwijl ik hier mij voor een bepaalde tijd in alle werelden kan leven.

Wat is het meest geweldige boek dat je gelezen hebt?
Ik heb niet een favoriet. Huilen omdat het zo moeilijk is om een boek te kiezen terwijl er zo ontzettend veel mooie boeken zijn. Een paar voorbeelden:

Cinder van Marissa Meyer
Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sáenz
Kids of Appetite van David Arnold
A court of mist and fury van Sarah J. Maas
Empire of storms van Sarah J. Maas
Onverschrokken van Lesley Livingston
The kiss of deception van Mary E. Pearson

Ik tag:
Kirsten van Boekwereld 
Nicky van Lovely time with Nicky


2 Comments

 • Nicky

  juli 19, 2017

  Dankjewel voor de tag, maar ik heb hem vorig jaar al gedaan 🙂

  Reply
 • Do

  juli 19, 2017

  Wat een leuke tag! Ik zou ook wel willen weten hoe het met Tamlin & Rhysand ging voordat Feyre in hun leven kwam 🙂 Cinder lijkt mij ook echt een leuk persoon 🙂
  Do onlangs geplaatst…Mijn boekenkastMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge