Fairyloot maart 2018 unboxing

Het is de eerste keer dat ik een box van Fairyloot bestel. Eind januari werd bekend dat er in maart weer een anniversary editie van Fairyloot kwam. Ik hoefde er niet over na te denken en bestelde meteen de box toen deze online kwam.

Het thema van de maart box is Memorable Moments. Kijk even hoe mooi de artwork bij deze box is. Achterop deze kaart staan alle producten die in de box zitten.

 

 

 

 

 

 

De eerste twee items die ik uit de box haalde zijn deze twee. Het game of thrones item is een warme chocolademelk, die je nog wel zelf moet klaarmaken. Het is helemaal allergenen vrij. Daarnaast zaten er vlaggetjes in, deze zijn van kurk gemaakt en kun je ook nog verven. Het is eigenlijk een mini prikbord. Ik weet zelf nog niet wat ik ermee ga doen.

 

 

 

 

 

 

Toen kwam ik twee producten tegen die ik al een klein beetje rook toen ik de box openmaakte. De shop Geekyclan maakte speciaal voor Fairyloot een zeepje. Deze ruikt naar aardbei en vanille, ik vind hem heerlijk ruiken. De shop Paper Flames maakte een exclusieve Harry Potter kaars. Deze ruikt naar chocolade en ik vind hem veel te sterk ruiken naar mijn mening.

Dit is het item wat, denk ik, iedereen echt super tof vind. Het is een Shadowhunters sjaal. Hij rook erg vies toen ik hem uit de doos haalde maar na een rondje handwas is de geur eraf. Deze sjaal is ontworpen door Fiction Tea en ik ben er echt super blij mee.

 

 

 

 

 

 

En dan nu het boek van de maand. Vooraf werd bekend dat het een exclusieve hardcover editie zou zijn die niet in de winkel verkrijgbaar is. Zelf dacht ik dat Children of the blood and bone erin zou zitten. Eigenlijk ben ik best opgelucht dat die er niet in zit. Maar State of Sorrow van Melinda Salisbury zat erin. Zoals je in mijn recensie van De vergiftigde gave gelezen hebt ben ik nog niet zo’n fan van Melinda Salisbury. Ook zit er een brief van Melinda Salisbury bij en een gesigneerde bookplate, die ik er al in geplakt heb.

Ik had eigenlijk wel meer verwacht van deze speciale editie. Als ik eerlijk ben vind ik de januari box, Talk faerie to me, veel leuker qua items die erin zitten. Maar ik ga in de toekomst zeker nog meer boxen van Fairyloot bestellen.

Wat vind jij van de Memorable Moments box?


One Comments

  • Annette

    maart 25, 2018

    Ik vind fairyloot altijd een van de beste boekboxen die er is, maar net als met alle boxen zijn de items wel altijd een beetje persoonlijk. Qua hoeveelheid zit er elke maand ongeveer net zoveel in (4 wat grotere items en soms nog wat fanart enzo), maar de ene maand zijn de items meer je smaak dan de andere. Ik vond deze box persoonlijk wel leuk, niet leuker dan de talk faerie to me box, maar die was dan ook gewoon helemaal in mijn straatje. Ik ben bijvoorbeeld geen LOTR fan en ik hou niet van chocolademelk. Ik vind de items ervan in deze box dan ook wel leuk, maar geen must. In de talk faerie to me box kende ik echt alles. Dat maakt ook verschil.

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge