Faking it

Faking itFaking it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #2
Andere boeken in deze serie: Losing it, Finding it
Uitgegeven door Q | 3 november 2015
Genres: New adult
Pages: 296
Goodreads
five-stars

Max heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten, niet haar ietwat ruige vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders gaan ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest en hun financiële steun zullen intrekken. Maar dan ontmoet ze Cade.
Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn zal doen of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal lijkt…

Faking it is het tweede deel van de Losing it serie. Deze New Adult serie begon wat braafjes, Bliss vertelde haar verhaal hoe zij haar maagdelijkheid verloor. Nog wel aan haar leraar Garret. Nu vertelt Cade zijn verhaal. Hoe is hij over zijn liefde, Bliss, heen gekomen? En wat is er toch met dat ene meisje Max. Faking it geeft antwoord op deze vragen.

Ik vind Cade nu zo veel leuker dan in Losing it. Ik zag hem nauwelijks terug in Losing it. Stiekem was ik wel blij dat hij zijn verhaal mocht vertellen. Hij vertelt over Bliss. Daar begint het verhaal eigenlijk ook mee. En de manier waarop Max in zijn leven komt. Ik heb in Faking it zo veel sympathie voor Cade gekregen, waar Bliss hem afschilderde als een stalker zag ik dat helemaal niet.

Wanneer Max Cade in een koffietent ziet zitten is hij haar slachtoffer. Haar ouders komen op bezoek en haar echte vriend keuren ze niet goed. Voor Max zag Cade er braaf uit, iets wat haar ouders goed zouden keuren. Ik heb echt zo gelachen hierom. Je ziet hier weer duidelijk de humor die Cora Carmack in haar boeken stopt. Dat dit het begin is van een hele bijzondere relatie zien beide op dat moment nog niet in. Maar stiekem hoorde ik de trouwklokken al luiden. Ik ben dus een enorme fan van de relatie die ontstaat tussen Max en Cade.

Een New Adult zou geen goede New Adult zijn zonder een beetje drama. Drama ontbrak zeker niet in Faking it. Tegen het einde van het verhaal vertelt Max openhartig over haar jeugdtrauma. Wat er precies gebeurd is weet je tot die tijd nog niet, door het verhaal heen worden wel hints gegeven dat er iets gaande is. Het is maar raden wat het is. Toen Max dat begon te vertellen kreeg ik een brok in mijn keel. Het was heftiger dan ik verwacht had.

Ben ik trouwens de enige die het fijn vindt dat uitgeverij Q de covers veranderd heeft? Laat ik het zo zeggen,de Engelstalige, originele, cover vind ik niks. Terwijl deze Nederlandse cover, die ook gebruikt wordt voor de Duitse vertaling, wel prachtig is. Even een klein applausje voor uitgeverij Q!


Geef een reactie

CommentLuv badge