Fantastic beats and where to find them

 

Eindelijk is het zo ver. Maanden van alleen maar naar de teaser trailers kijken is eindelijk voorbij. Wij kunnen eindelijk genieten van Fantastic beats and where to find them. Toen bekend werd dat de film geproduceerd werd was ik al enthousiast en wilde ik er heen. Mijn lange wachten is eindelijk beloond.

In Fantastic beats and where to find them ontmoeten wij  Newt. Newt is van plan om met de boot naar New York te gaan. Met zijn koffer vol met fabeldieren (bah die Nederlandse term) gaat hij de stad in. Alles gaat goed totdat Niffler ontsnapt uit zijn koffer. Buiten dat zijn fabeldieren verboden in New York. Dit is voor mij het begin van een ontzettend leuke film.

De Niffler die in het begin ontsnapte zorgde er bij mij voor dat ik een goed gevoel kreeg bij de film. De Niffler is namelijk uit op alles wat glimt. Dit levert grappige situaties op. Ik ben echt heel erg fan van hem geworden. Kijk nou hoe kan je niet op een Niffler verliefd worden? Hij is te grappig en lief voor woorden. De wereld waarin Newt zijn fabeldieren bewaart is zo ontzettend mooi gemaakt. Een applausje daarvoor want dat is ook wel verdiend.

Fantastic beats and where to find them heeft net als de Harry Potter films een geweldige wereld. Elke omgeving die je ziet is ontzettend mooi gemaakt. Ik ben daar zo ontzettend blij mee. Ik hoopte namelijk dat Fantastic beats and where to find them geen slechte Harry Potter rip off zou worden. Gelukkig is dat het laatste waar ik aan denk.

Fantastic beats and where to find them is voor mij meer dan geslaagd. De film zit vol met grappige  maar ook wat meer emotionele elementen. Buiten dat is het precies wat ik verwachtte. Veel actie en een goede verhaallijn. Wanneer kunnen we de volgende verwachten want ik wil hier wel meer van zien.

Ik geef Fantastic beats and where to find them four-stars


Geef een reactie

CommentLuv badge