Finding it

Finding itFinding it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #3
Andere boeken in deze serie: Losing it, Faking it
Uitgegeven door Q | 1 maart 2016
Genres: New adult
Pages: 283
five-stars

Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.
Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft…

Finding it is het derde deel in de losing it serie. En man wat geniet ik van elk boek in de serie. Elk boek lijkt wel een ding gemeen te hebben, ze lezen heerlijk weg. Finding it heeft Europa als decor van het verhaal. Wat is er nou mooier dan ons continent? Cora Carmack neemt ons mee naar oude stadjes in Italië maar ook naar het oosten van Europa. Twee verschillende werelden die samen komen in een verhaal.

Finding it vertelt het verhaal van Kelsey. Ik ben allang weer vergeten wat haar rol in het eerste boek was maar dat maakt niet uit. Zij trekt door Europa heen om zichzelf te vinden. De manier waarop Kelsey met haar verleden om gaat is prachtig om over te lezen, hoewel dat niet zo leuk was voor haar.

Vanaf het moment dat Jackson Hunt in beeld komt begint het zwijmelen. Hij is aantrekkelijk en bijzonder vriendelijk tegen Kelsey. De manier waarop Kelsey met Jackson om gaat vind ik heel bijzonder om over te lezen.

Als je Losing it leuk vond, Faking it beter dan ga je van Finding it houden. Ik hoor namelijk van veel mensen dat ook zij vinden dat de serie met elk boek beter wordt. Dat vind ik dus ook! De personages zijn en blijven interessant en de verhaallijn is vernieuwend. Voor mij geldt het zeker, de serie wordt met elk boek een klein beetje beter.

Jammer genoeg is Finding it het laatste boek in de serie. Ik had zeker meer van Cora Carmack willen lezen. Het is te hopen dat uitgeverij Q dan ook de novella’s die hierbij horen ook gaat vertalen. Zo kunnen we nog iets langer bij onze geliefde personages zijn. Finding it is voor mij wel een mooie afsluiter van de serie. De connectie tussen Kelsey en de personages in de vorige boeken is er nauwelijks meer. Het voelde voor mij zeker als een einde. Alsnog had de serie van mij niet hoeven te eindigen.


Geef een reactie

CommentLuv badge