Ga voor mij

Ga voor mijGa voor mij
Geschreven door J. Lynn, Jennifer L. Armentrout
Series: Wacht op mij #2
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 10 maart 2015
Genres: New adult
Pages: 331
Goodreads
four-stars

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Ga voor mij is het vervolg op Wacht op mij. Het enige verschil met zijn voorganger is dat Wacht op mij zich focust op Cam’s zusje Teresa. Ik had eigenlijk altijd meer over haar willen weten. Ik ben zo ontzettend gelukkig geweest met dit verhaal.

Teresa is dus het jongere zusje van Cam. Ze heeft onlangs een ongeluk gehad waarbij haar knie niet meer kan doen wat hij eerst deed. Teresa’s droom was om een professionele danscarrière  willen hebben maar dat gaat hierdoor misschien niet meer door.  Dus toen kwam ze bij Cam op de universiteit. En dat is hoe het hele verhaal startte. Ik zeg alleen maar dat ik het geweldig vind om meer over Teresa te weten te komen. Wat Ga voor mij nog leuker maakt is dat Avery en Cam nog regelmatig terug komen in het verhaal.

Teresa heeft vanaf de eerste bladzijde al een love hate relatie met Jase. Ze vindt hem ontzettend leuk maar er lijkt altijd wel een reden te zijn om van elkaar weg te gaan. Elke keer wanneer hun relatie een beetje diepgang begint te krijgen lijkt een van de twee wel een irritatiepunt gevonden om niet bij de ander te hoeven zijn. Jase heeft naar mijn mening last van bindingsangst terwijl Tess juist bij hem wilt zijn. Het is dus een lastige situatie.

Ga voor mij is naar mijn mening toch veel meer steamy dan zijn voorganger. Wacht voor mij is hier niks bij, als je dat al heftig vond wacht dan maar tot je Ga voor mij gelezen hebt.  Dat was echt geweldig aan Ga voor mij, samen met het zwijmelen over Jase.


Geef een reactie

CommentLuv badge