Geek Girl pakt uit!

Geek Girl pakt uit!Geek girl pakt uit
Geschreven door Holly Smale
Series: Geek girl #2.5
Andere boeken in deze serie: Geek Girl, Geek girl blundert door
Uitgegeven door Gottmer | 26 oktober 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 72
Goodreads
four-stars

'Geek Girl pakt uit' is een hilarische geek-novelle uit de serie 'Geek Girl' van Holly Smale. Maak kennis met deze superleuke serie!

Geeky model Harriet Manners
De serie 'Geek Girl' gaat over Harriet Manners: een charmante allesweter die een heleboel (vrij nutteloze) feitjes kan opsommen. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Holly Smale
De Geek Girl boeken zijn geschreven door Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Daar vond ze niet zo veel aan; schrijven des te meer. Het eerste boek in de reeks werd bekroond met de Waterstones Children's Book Prize en genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize. In 26 landen werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht!

Geek Girl pakt uit
Maak nu kennis met deze topserie. In de grappige geek-novelle 'Geek Girl pakt uit' is het bijna Kerstmis en gaat Harriet op haar eerste date met Nick. Maar of al haar kennis over Rudolf het rendier, kerstbomen en de Kerstman haar daarbij van pas zal komen... Grijp je kans - get your geek on!

Geek girl pakt uit is het leuke kerstboek bij de normale Geek Girl boeken. Door Harriet kreeg ik echt super veel zin in de kerst. Voor mij is de kerst de leukste periode van het jaar. Harriet liet in Geek girl pakt uit zien dat ik helemaal gelijk heb. De kerst is zeker de leukste periode van het jaar.

Geek Girl pakt uit is een prettige verassing voor de feestdagen. De onhandigheid van Harriet doet mij nog steeds heel erg goed. Als je even vrolijk wilt worden dan moet je deze novelle sowieso meenemen. Misschien klinkt het cliché maar ik ben bijna net zo onhandig als dat Harriet is. Er zitten voor mij nu weer herkenbare situaties in. Sowieso dat je tijdens het lezen moet lachen.

Ook Nick is weer terug. Ons oude vertrouwde leeuwenjong doet weer mee. Weet je nog aan het einde van deel twee, die ik onlangs gelezen heb. Weet je nog hoe dat boek eindigde? Dat is zo’n beetje waar je nu verder gaat. Nog steeds heb ik zo’n grote liefde voor onze Nick.

Geek girl pakt uit is precies zoals de twee voorgangers. Grappig en makkelijk te lezen. Een heerlijk boek voor tussendoor als je het mij vraagt. Als je Geek girl pakt uit bij de boekhandel ziet liggen, twijfel dan niet. Hij is die €2,50 helemaal waard!


Geef een reactie

CommentLuv badge