Geheimen

GeheimenGeheimen
Geschreven door Erin Watt
Series: De royals #3
Andere boeken in deze serie: Verleiding, Verraad
Uitgegeven door De fontein | maart 2018
Genres: New adult
Pages: 384
Goodreads
four-stars

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Na het lezen van Verraad wilde ik eigenlijk meteen door. Het einde smeekte er gewoon om om meteen door te gaan met Geheimen. Maar toen was Geheimen er nog niet. Toen hij eindelijk uit kwam pakte ik hem ook direct op.

Na de dood van Brooke is Reed opgepakt. Maar dat is niet de enige verassing. Steve, de vader van Ella, is ook terug. Het lijkt alsof de villa van de Royals helemaal op zijn kop staat. Ella heeft niet een maar twee dingen die haar tijd in beslag nemen.

Laat ik beginnen met het verhaal van Steve. Callum heeft Ella opgezocht omdat Steve dood was. Maar toen kwam hij opeens terug. Juist ja, hij was toch niet dood. Vanaf het moment dat hij in de Royal villa is neemt hij Ella mee. Maar ik vind hem eigenlijk niet zo’n tof personage. Hij is heel erg bazig en denkt het beter te weten terwijl hij nooit een vader is geweest. Ik irriteerde mij mateloos aan hem.

Geheimen voelde voor mij als een wat trage read. Het duurde even voordat de echte actie kwam. Ik had best wel moeite met het begin nadat Steve terug was en Reed opgepakt werd. De actie zat echt aan het begin en aan het einde van het verhaal.

Maar dat neemt niet weg dat De Royals mijn guilty pleasure blijven. Ik geniet van elke bladzijde. Eenmaal begonnen aan de boeken dan laten ze je niet meer los.


Geef een reactie

CommentLuv badge