Gelezen in augustus en nog te lezen in september

Is het alweer september? Dat betekent dat ik mijn gigantische wat ik gelezen heb in augustus lijst kan laten zien! Kijken jullie mee naar wat ik gelezen heb? En natuurlijk naar de boeken die ik in september wil gaan lezen.

Gelezen in augustus

Wintersong van S. Jae – Jones
Wintersong stond al super lang, voordat ie uit kwam, op mij nog te lezen lijst. Het is zo’n boek waarvan iedere fantasy lezer wel gehoord heeft, denk ik. Alleen daarom las ik hem al, ik wilde weten of het wat was

Legend van Marie Lu
Mijn eerste graphic novel ooit is een feit. Ik zag deze graphic novel bij de bibliotheek liggen en ik dacht hey dat lijkt mij eens leuk om te proberen. Zo gezegd zo gedaan.

 

Ik zie jou van Claire Makintosh
Ook ik heb zo af en toe zin in een thriller. De thriller van de maand augustus was Ik zie jou geworden. Ik las deze goede thriller met heel veel plezier in ieder geval.

 

Wild & Structure van Marielle Brouwer
Ik kreeg eind juli de mail met een e-boek van Wild & Structure. Ik wist niet hoe snel ik hierin wilde beginnen. Ik was helemaal ten einde raad zo leuk vond ik het. Ook Wild & Structure heb ik met veel plezier gelezen.

 

Duet met jou van Dani Atkins
Voor de ohmybookathon leesclub las ik Duet met jou. Ik zag vooral positieve reacties maar dat gevoel had ik dus niet helaas. Binnenkort hier meer over.

 

Rebel of the sands van Alwyn Hamilton
Ik herlas Rebel of the sands, waar ik totaal geen spijt van heb. Omdat ik Traitor to the throne wilde lezen. Inmiddels heb ik dat (nog) niet gedaan oeps. Goede bedoeling maar slechte uitvoering

13 minuten van Sarah Pinborough
Deze thriller had ik al een jaar thuis liggen maar ik was er nooit in begonnen. Oeps iets met slechte gewoonten… dan maar liever laat dan nooit lezen he?

 

Op het spel van Cora Carmack
Ik begon aan de nieuwe New Adult serie van Cora Carmack. Zoals jullie weten verslind ik maar al te graag New Adult boeken dus dit was totaal geen straf voor mij.

 

Spelbreker van Cora Carmack
Ook had ik deel twee mee op vakantie genomen. Dit was wederom genieten geblazen. Wat een prettige serie is dit toch om te lezen.

 

Under the lights van Abbi Glines
Na Until Friday Night was ik erg benieuwd wat Abbi Glines nog meer had geschreven in deze serie. Ik vond het in ieder geval een heerlijk boek om te lezen en ik kijk nu al uit naar deel drie!

Aan het hof van Eden van Joelle Charbonneau
Ik kreeg het e-boek van Aan het hof van Eden in mijn mailbox vlak voordat ik op vakantie ging. Ideaal om mee te nemen op vakantie, dat is ook wat ik deed.

 

Three dark crowns van Kendare Blake
Kendare Blake schreef eerder de Anna dressed in blood serie maar nu is ze terug met Three dark crowns. Ik kan zo niet wachten totdat het vervolg uit komt!

 

Rebel van Julie Kagawa
Ik ben bezig wat series bij te lezen, waaronder de Talon serie van Julie Kagawa. Eerder las ik Pupil al voor de tweede keer en nu is Rebel aan de beurt. Ik ben benieuwd hoe deze serie verder gaat.

Gemina van Amie Kaufman en Jay Kirstoff
Na Illuminae wist ik even niet waar ik het zoeken moest. Dat boek was zo ontzettend mind blowing. Nu zijnĀ Amie Kaufman en Jay Kirstoff terug met boek twee. Mind is blown, voor de tweede keer.

When it’s real van Erin Watt
Ik sluit augustus af met een young adult boek van Erin Watt. Na De Royals wist ik dat ik meer van Erin Watt wilde lezen. Zo ben ik erbij gekomen om When it’s real te gaan lezen.

Nog te lezen in september

Levensbloed van Gena Showalter
Het vervolg op Eerste leven is uit en ik MOET het zo snel mogelijk lezen.

 

 

Alle sterren van Marissa Meyer
Op vakantie had ik geen tijd genomen om Alle sterren te lezen dus dan moet dat nu maar. Want ik moet en zal dit boek lezen

 

Wat wil jij in september allemaal lezen?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge