Gelezen in februari en nog te lezen in maart

Hallo maart. Ik vind maart persoonlijk een hele fijne maand. Het is de maand van het begin van de lente, dag koude vrieskou. Maar het staat natuurlijk ook symbool voor de nieuwe boeken die deze maand verschijnen. Lees mee welke boeken ik afgelopen maand gelezen heb.

Slapende reuzen van Sylvain Neuvel
Ik zag dit boek bij de bibliotheek en ik wist het meteen: deze gaat mee naar huis. Ik zocht het boek op op Goodreads en merkte dat veel mensen hem best wel tof vinden. Ik dacht waarom ook niet en begon eraan.

 

Onverschrokken van Lesley Livingston
Ik wilde Onverschrokken herlezen omdat Onoverwinnelijk in februari uit kwam. Ik vind het nog steeds een super goed plan. Jammer dat ik Onoverwinnelijk nog steeds niet gelezen heb.

 

Duizelingwekkende hoogte van Katherine McGee
Duizend hoog vond ik best wel tof. Vooral het einde was echt geweldig. Dus toen ik Duizelingwekkende hoogte bij de bibliotheek zag liggen nam ik hem meteen mee. Die moest ik lezen.

 

Batman: Nightwalker van Marie Lu
Ik ben best wel fan van de DC comics en de nieuwe boekenserie die daarbij hoort. Batman was ondertussen al een maand uit dus het was tijd om eraan te beginnen.

 

Strijder van Julie Kagawa
Oh yes het tot nu toe laatste deel in de Talon saga is ook uit. Ik lees de Talon saga met heel erg veel plezier. Best raar om te bedenken dat ik tot januari alleen maar de eerste twee delen gelezen heb.

 

Schimmenlied van Lynn Robin
Ik werd benaderd door Simone van The black sheep indie. Zij dacht dat Schimmenlied wel wat voor mij was. Dat was het zeker. Ik las Schimmenlied in een dag uit en het trok mij uit mijn leesdip. Een win win situatie dus.

 

The cruel prince van Holly Black
Er is een nieuw fae boek en ik moest en zou hem lezen. Alleen het verhaal las echt super traag. Ik was alweer bang voor een leesdip dus ik legde The cruel prince even weg. Het duurde niet lang voordat ik er weer aan begon hoor.

 

Schimmendans van Lynn Robin
Na Schimmenlied wilde ik meteen door met deel twee, Schimmendans. Ook deze was binnen een zeer korte tijd uit. Ik ben een beetje verliefd op de wereld die Lynn Robin gecreƫerd heeft.

 

Wat ik deze maand ga lezen? Ik ga in ieder geval drie nieuwe boeken lezen: Onoverwinnelijk, De Edele en Bloed en Beenderen. Maar daarnaast ga ik ook de Touching Juliette serie herlezen en natuurlijk het derde deel in de schimmenwereld serie lezen. Als er tijd over is ga ik in Welkwoud beginnen.

Hoe was jouw leesmaand?


One Comments

  • Quirine

    maart 12, 2018

    Wat heb je veel gelezen! Ik heb Duizend hoog niet uitgelezen, vond het helemaal niks! Echt jammer. Slapende reuzen kon ik ook niet echt inkomen, maar wil ik wel nog een keer proberen (vooral omdat er overal zulke goede recensies zijn).

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge