Gelezen in maart en nog te lezen in april

Hallo april. Maart was goed voor mij wat betreft het aantal gelezen boeken. Ik hoop dat april een nog betere maand gaat worden. Ik las 10 boeken in maart wat betekent dat het totale aantal van dit jaar alweer op 27 komt te staan. Wat gaat het allemaal hard.

Gelezen in maart

A conspiracy of stars van Olivia A. Cole
Dit boek las ik voor de Hebban Epic Reads leesclub. Zelf zou ik het boek nooit opgepakt hebben. Het verhaal sprak mij vooraf niet heel erg aan maar ik deed mee aan de leesclub om mijn horizon te verbreden. Dat is in ieder geval gelukt

 

Bloed en Beenderen van Tomi Adeyemi
Ik las Bloed en Beenderen voor de blogtour rond dit boek. Hierdoor kreeg ik de unieke kans om als een van de eerste ter wereld dit verhaal te lezen. Dat was best wel een toffe ervaring, buiten dat is het boek ook zo ontzettend gaaf.

 

Breek me van Tahereh Mafi
Ik wilde heel graag de Touching Juliette serie nog een keer lezen voordat Heel me gepubliceerd werd. Mijn boekhandel zei dat ie rond 19 maart verwacht zou worden dus ik ging als een gek lezen.

 

Schimmenvlucht van Lynn Robin
Ik las het (voorlopig) laatste deel in De schimmenwereld serie. De andere boeken moeten helaas nog verschijnen. Maar Lynn Robin heeft er een fan bij, dat is wat zeker is. Schimmenvlucht was een boek waar ik echt aan toe was, ik wilde weten hoe het verhaal verder zou gaan namelijk.

Onvergetelijk van Alexandra Bracken
Na een maand las ik eindelijk Onvergetelijk uit. Ik las Onvergetelijk eigenlijk alleen voordat ik ging slapen en wanneer ik net wakker was. Daarom duurde het zo lang, en omdat het verhaal best langzaam was.

 

Vertrouw me van Tahereh Mafi
Ik las het toen nog laatste deel van Tahereh Mafi. Het herlezen van deze serie maakt alles nog mooier dan dat het was. Ik had echt het gevoel van thuis komen toen ik de serie nog een keer las. Nu op naar Heel me!

 

Geheimen van Erin Watt
Het derde deel in De Royals serie verscheen eindelijk. Oh yes eindelijk kon ik meer van Reed en Easton genieten. De Royals zijn mijn ultieme guilty pleasure en dat zullen ze ook blijven, wat er ook gebeurt.

 

De Edele van Taran Matharu
Ik las deze maand veel vervolg delen in verschillende series. De Edele was hier geen uitzondering op. Ik keek echt uit naar De Edele aangezien De nieuweling best wel tof was.

 

Restore me van Tahereh Mafi
Okay ik ben schuldig. Ik las de Engelstalige versie al voordat de vertaling binnen was. Maar niet dat ik er iets over ga zeggen. Ik deed namelijk (alweer) mee met de Hebban Epic Reads leesclub en deze maand was Restore me het boek van de maand. I REGRET NOTHING

De sekte herrijst van Mariette Lindstein
Ik was verrast dat ik dit boek bij de bibliotheek tegen kwam. Ik had hem er eigenlijk nog niet verwacht. Maar ik hoefde er niet lang over na te denken of hij mee naar huis ging. De sekte was een geweldige thriller, maar is het vervolg dat ook?

 

Nog te lezen in april

Deze maand wil ik natuurlijk Heel me gaan lezen en ook Welkwoud staat op het programma. Daarnaast ben ik van plan om mijn tbr aan te gaan pakken. Ik ben van plan om Shadowsong, Onoverwinnelijk en Phobos 3 van mijn tbr te gaan lezen. Natuurlijk vul ik dit aan met boeken die ik bij de bibliotheek tegen kom.

Wat gaan jullie deze maand lezen?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge