Gelezen in november en nog te lezen in december

Deze post verschijnt iets later dan dat de bedoeling is. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is om te kijken naar de boeken die ik vorige maand las. In november las ik niet bijzonder veel boeken maar dat betekent niet dat ik ze niet ga opnoemen.

Gelezen in november

De mensenmarkt van Donna Freitas
Ik ging eindelijk door met The Wired serie van Donna Freitas. Waar Unplugged mij nog niet helemaal wist te pakken deed De mensenmarkt dat wel. Een erg fijn tweede boek in de serie.

 

Warcross van Marie Lu
Marie Lu is terug met een nieuw boek. De legend serie vond ik echt geweldig dus ik kon niet wachten toen bekend werd waar Warcross over ging. Niet getreurd, komende maand komt Marie Lu weer met een nieuw boek: batman!

 

De keuze van Edith Eger
De keuze is een van de meest aangrijpende boeken die ik dit jaar gelezen heb. Ik kan hem alleen maar aan iedereen aanraden. Ga dit boek lezen jongens!

 

 

Library Kiss van Kasie West
Oh yes het eerste vertaalde boek van Kasie West is uit! En ik waagde mij eraan. Na het lezen van The fill-in boyfriend dacht ik dit lijkt mij wel een leuk boek, nadat ik erachter kwam wat de originele titel is.

 

Nog te lezen in december

Aangezien de maand bijna voorbij is wanneer dit verschijnt maak ik geen tbr meer. Dit is een beetje overbodig vind ik.

Hoeveel lazen jullie in november?


Geef een reactie

CommentLuv badge