Gelezen ik oktober en nog te lezen in november

Oktober was een ontzettend goede leesmaand voor mij. Het is lang geleden dat ik zo veel boeken gelezen heb. Maar november is inmiddels alweer begonnen en daar wil ik het vandaag ook nog over hebben.

S.T.A.G.S. van M.A. Bennet 
Ik begin met het boek dat ik van uitgeverij Meis & Maas kreeg. Een boek waar ik best wel naar uit keek. Stelde het mij teleur of niet was de grote vraag tijdens het lezen.

 

Iskari: de laatste Namsara van Kirsten Ciccarelli
Iskari is een boek dat vanaf het begin al mijn naam erop heeft staan. Toen ik las waar het verhaal over ging wist ik het al: dit is zo een boek dat ik geweldig ga vinden. Natuurlijk had ik daar ook nog gelijk in.

Escape room van Maren Stoffels
Van uitgeverij Leopold kreeg ik Escape Room thuis gestuurd. Wat was ik enthousiast toen ik het boek binnen kreeg. Ik was in de mood voor thrillers dus vandaar dat ik het boek vrij snel al uit had.

Levana van Marissa Meyer
Mijn liefde voor The Lunar Chronicles is oneindig. Dus Levana moest ook weer opnieuw gelezen worden. Alleen maar om in die wereld te blijven hangen.

 

Iene Miene Mutte van M.J. Alridge
Mijn thriller mood was niet klein want ik las ook Iene Miene Mutte. Als je dit boek nog niet gelezen hebt, ga het dan zo snel mogelijk lezen. Het is een van de beste thrillers die ik in lange tijd gelezen heb.

Perfecte plaatje van Holly Smale
Ik ging natuurlijk ook nog vervolgdelen in een serie lezen. Die uitdaging was moeilijker dan ik dacht. Maar met Perfecte plaatje kan ik er wel weer een van de lijst af halen.

Zwartspreuk van Claudia Gray
Oh yes Claudia Gray komt weer met een nieuw boek. Deze keer is het Zwartspreuk. Ik ontving dit boek van uitgeverij Harper Collins met heel veel plezier.

 

De Sekte van Mariette Lindstein
Van uitgeverij A.W. Bruna kreeg ik De Sekte binnen. Hier begon mijn thriller gekte eigenlijk mee. Ik heb met kippenvel zitten lezen zo heftig was het.

 

Voor de maand november heb ik geen concreet plan. Ik heb geen idee wat ik wil gaan lezen. Ik ben nu meer van ik kijk wel waar ik zin in heb en wat er thuis nog ligt. Ik lees het eerste wel wat ik tegen kom.

Hoe veel hebben jullie in oktober kunnen lezen?


Geef een reactie

CommentLuv badge