Gelezen in september en nog te lezen in oktober

Oeps het was niet de bedoeling om deze post zo laat te posten maar hier is ie dan alsnog. Vandaag deel ik welke boeken ik in september gelezen heb en wat mijn plannen zijn voor oktober. Lees je ook mee?

Gelezen in september

Alle sterren van Marissa Meyer
Ik had Alle sterren als enige boek uit de Lunar Chronicles nog nooit gelezen. Dus daar moest verandering in komen. Vooral nu de Nederlandse versie uit is.

 

Stilte van Mia Sheridan
Ik las Stilte voor de Hebban leesclub rondom dit boek. Uitgeverij Zomer en Keuning kwam met een nieuw New Adult auteur en ik moest gewoon weten of dat zij ook een geweldige auteur is.

Levensbloed van Gena Showalter
Oeps guilty. Ik heb vier weken over Levensbloed gedaan. Ik had niet genoeg zin om hem sneller uit te lezen. Wat best wel zonde was aangezien het einde echt geweldig was. Ik kijk nu al uit naar deel drie.

De vergiftigde gave van Melinda Salisbury
Een boek die al enige tijd op mijn nog te lezen lijst staat vanwege de cover. Ja dat was De vergiftigde gave. Maar toen ik hem bij de bibliotheek zag staan moest ik hem wel lezen.

Wonder woman : warbringer van Leigh Bardugo
Een van de boeken waar ik heel erg naar uit keek in 2017. Ik had Warbringer al best een tijd op mijn wenslijst staan. Toen hij eindelijk binnen kwam wilde ik hem eigenlijk niet lezen. Maar ik ben toch erg blij dat ik het wel gedaan heb.

Nog te lezen in oktober

Ik ga in oktober proberen zo veel mogelijk vervolgdelen in series te lezen. Ik schreef hier een aparte blog over maar een paar highlights hieruit zijn:

De mensenmarkt van Donna Freitas
Jager van Julie Kagawa
Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout
A court of wings and ruin van Sarah J. Maas

Daarnaast wil ik nog wel gewoon de recensie exemplaren lezen die binnen komen en andere boeken waar ik gewoon zin in heb.

Wat ben jij van plan om in oktober te gaan lezen?


Geef een reactie

CommentLuv badge