Hallo dip nummer …

Op dit moment zit ik met mijn handen in het haar. Tranen prikken achter mijn ogen. Ik moet de waarheid onder ogen komen. Ik heb de zoveelste leesdip. Mijn vorige leesdip duurde van oktober 2016 tot februari / maart 2017. Ja dat was echt om te huilen. Vandaag wil ik iets meer vertellen over deze dip.

In mijn voorjaarsvakantie was alles nog gewoon prima. Ik las 3 boeken uit in een week tijd. Het was eigenlijk alles waar ik op hoopte. Maar toen startte school weer en jongens wat is het veel werk. Over mijn schooljaar wil ik dit even vertellen.

Ik heb leerjaar 1 en 2 van mijn mbo opleiding in het eerste halfjaar van dit school jaar voldoende afgerond. Dat is echt een super lekker gevoel. Nu zit ik in de derde. De derde staat eigenlijk gelijk aan 3 grote projecten waar je ongeveer 20 weken de tijd voor hebt en alles moet op hetzelfde moment ingeleverd worden. De druk is gigantisch want een onvoldoende betekent dat je moet blijven zitten. Daarnaast heb ik twee dagen tot 5 uur / half 6 les. Je kan mij daarna wel oprapen. Wat betekent dat ik na school nog aan de projecten werk en huiswerk maak wat zo veel tijd kost.

Mijn leestijd is eigenlijk zo goed als weg. Ik ben op maandag en donderdag het vroegste uit (half 3) het is echt om te huilen. Ik ben dan rond 4 uur pas thuis, dat maakt het allemaal nog erger.

Maar goed ik was super blij om The Cruel Prince te gaan lezen. Ik dacht daar vlieg ik zo door heen. Maar dat was helaas niet zo. Ik lees elke dag zo’n 15 pagina’s en het schiet echt niet op. Daardoor heb ik het gevoel dat mijn dip benadrukt wordt.

Ik wil niet alleen maar over slecht nieuws schrijven. Want in maart komen er zo veel leuke boeken uit. Lees Heel mij, Bloed en Beenderen en Geheimen. Daarnaast heb ik de Fairyloot box van maart. Ik ben zo benieuwd welk boek er in zit. Daar kan ik dan weer zo blij van worden.

Daarnaast lees ik ook nog een super toffe fantasy serie. Ik las afgelopen weekend het eerste deel en ik wil gewoon meer. Elke week gaat er een recensie over een deel in de serie verschijnen. Wil jij nu vast weten over welke boeken ik het heb? Klik dan hier.

Nu ga ik gewoon alleen maar goede energie halen uit alles wat ik leuk vind. Dat doe ik nu toch sowieso al. Daarnaast ga ik verder met de Touching Juliette serie te herlezen voordat Heel mij uit komt. Dat is nu toch wel het boek waar ik naar uit kijk.

Hoe ga jij om met een leesdip?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge