Help ik heb een dip

Het voelt alsof mijn creatieve geest, ahum, geblokkeerd wordt. Ik weet niet wat ik ermee aan moet. Ik geef het maar gewoon toe: ik heb een dip. Om eerlijk te zijn is ie ook nog best wel groot. Vandaag vertel ik hier meer over.

Eigenlijk sinds het nieuwe schooljaar begonnen is, is mijn motivatie en tijd om te bloggen afgenomen. Ik dacht hey ik ga mbo doen dus ik hou meer tijd over. Nou niet dus. Ik kom juist tijd te kort en dit is bijna elke dag het geval.

Ik heb op het moment helemaal geen zin om te lezen. Ik ga liever met mijn bullet journal aan de gang of ik ga in een van mijn kleurboeken kleuren. Dit is al weken zo. Na lange schooldagen heb ik eigenlijk niet zo veel zin meer om te lezen. Ik ben gewoon moe aan het einde van de dag.

Als ik niks lees heb ik eigenlijk weinig tot niks om over te bloggen. Ik ben momenteel al weken bezig in Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout maar ik kom hier echt niet door heen. Begh. Ik pakte dinsdag Mensenmarkt van Donna Freitas op en ik merkte dat ik daar meteen een klik mee had. Dus die ga ik nu verder lezen in plaats van Blijf bij mij.

Daarnaast is de maand november begonnen. Dit betekent dat NaNoWriMo weer begonnen is. Ik ga opnieuw proberen om 50k woorden te schrijven. Volgende week staat er een blog ingepland over week een hoe het gegaan is etc. I’ll be back. Als jullie het niet erg vinden ga ik nu weer schrijven want die 50k staan niet zo snel op papier.

Ik hoop dat jullie nu weer helemaal op de hoogte zijn van mijn dipjes en andere dingen die gaande zijn.


Geef een reactie

CommentLuv badge