Het geheime dagboek van Hendrik Groen yay or nay

Het was juli 2016 toen ik voor het eerst kennis maakte met Hendrik Groen. Ik weet nog goed hoe hard ik om de boeken gelachen heb. Ik heb ze zelfs nog voor de lijst kunnen lezen. Toen eenmaal bekend werd dat hier een serie van gemaakt werd, was ik door het dolle. Als de serie half zo goed als de boeken is dan zit het wel goed.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gaat over Hendrik die met zijn vrienden in een verzorgingstehuis in Amsterdam zitten. Er is elke dag wel wat te beleven. Evert die Stelwagen op de kast jaagt, de aanslag op de vissen en ga zo maar door. Het duurt niet lang voordat Eefje bij hun komt wonen en de Omaniedo groep is geboren.

Aan de ene kant was ik een beetje huiverig voor de tv serie maar aan de andere kant super blij. Nu ik alle uitgezonden afleveringen gezien heb kan ik opgelucht ademhalen. Het is heel erg goed gegaan.

Ik heb weer zo erg gelachen om Hendrik en Evert. Hebben jullie op Mo gelet? Wat een schatje is het ook. Hij is net als onze honden, wat het natuurlijk wel speciaal maakt. Ik kan zeker zeggen dat de humor niet verloren is gegaan.

Nu alle afleveringen voorbij zijn mis ik het wel. Het was iets wat vast in mijn schema zat. Even Hendrik Groen kijken he. Als het aan mij ligt mag er zeker een tweede seizoen komen en natuurlijk meer boeken van Hendrik Groen.

Als het aan mij ligt krijgt Het geheime dagboek van Hendrik Groen een dikke YAY!


Geef een reactie

CommentLuv badge