Het weekend rockt #21

Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Maar het beste weekend van het hele jaar moet nog beginnen, meer daarover straks. Maar yes het is eindelijk weer weekend. Het weekend kon niet snel genoeg komen.

Vorig weekend was eigenlijk alles behalve heel erg leuk. De ingrijpende operatie van mijn opa zorgde ervoor dat ik veel in het ziekenhuis was. Maar een goed ding was dat ik Spiegel uit las. Het kostte mij vrij veel tijd maar dat maakte mij niet uit.

Dit weekend is het leukste weekend van het jaar. Op zondag ben ik namelijk jarig. Dit weekend is het weekend dat ik mijn tienerjaren achter mij laat en eindelijk een twintiger ben. Het voelt zo goed om eindelijk richting de 20 te gaan.

Maar dat ik jarig ben betekent ook dat ik nog taart moet maken en dat ik mijn kamer nog op wil ruimen. Maar goed dat betekent ook dat ik nog de persoonlijke taxi van mijn zusjes ben. Want sinds woensdag ben ik eindelijk in bezit van het roze pasje. Tot nu toe vind ik het ontzettend tof om zelf overal naar toe te kunnen rijden, ik hou echt van deze nieuwe vrijheid.

Vorige week ging ik weer verder met Storytel. In een paar dagen luisterde ik naar Harry Potter, dit is echt te leuk om naar te luisteren. Zo probeer ik mijn TBR iets kleiner te maken terwijl ik in de bus zit, op stage aan het werk ben maar ook gewoon thuis terwijl ik blog of aan mijn bullet journal werk.

Een fijn weekend en natuurlijk fijne feestdagen.


Geef een reactie

CommentLuv badge