Het weekend rockt! #30

En het is alweer weekend. Een weekend dat ik meer dan verdiend heb. Afgelopen week is de eerste week dat ik voor het eerst 5 dagen naar school ben geweest. Laten we zeggen dat dat iets zwaarder was dan ik verwacht had.

Vorig weekend was het laatste weekend van de vakantie. Ik hield een mini Lucifer marathon, las wat en ging naar familie toe. Zo spannend was het nou ook niet.

Dit weekend ga ik gezellig een dag naar Rotterdam. Ik heb er echt super veel zin in. Mede omdat ik gewoon weer even eruit ga. Ik ben daarnaast van plan om te lezen en helaas moet er ook aan huiswerk gewerkt worden.

Wat betreft school is het wel een hele verandering. Het is officieel dat ik nu in de derde zit. Ik heb de eerste en tweede in een half jaar met voldoende resultaat afgerond. Het is een hele opluchting dat dat klaar is. Maar het echte werk begint nu pas.

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge